Bier van eigen bodem

Kijk hier houden wij van…. Bier van eigen bodem verkoopt de meest leuke bierpakketten met bieren van specifieke lokale brouwerijen op één handige site. Een grote ontdekkingsreis voor de speciaalbier liefhebber.

Broers en Bier

Wouter en Marnix zijn twee broers uit Vlaardingen en echte bierliefhebbers. Het idee voor deze site begon met de interesse in speciaalbieren uit de omgeving. Onder de indruk van de ambachtelijke bierbrouwprocessen en de vele verschillende smaaknuances, besloten zij deze kleinschalige brouwerijen op de digitale kaart te zetten.

‘Biervaneigenbodem’ is ontstaan uit liefde voor speciaalbier. Het begon allemaal met een bezoekje aan een brouwerij. “We kregen hier een rondleiding en hoorden alle verschillende verhalen achter het bier. Dit inspireerde ons om iets met beleving en bier te gaan doen. Daarna volgde een verdiepingsslag in de diverse soorten speciaalbier en de brouwerijen die in Nederland te vinden zijn. Wat bleek: er zijn ruim 700 brouwerijen te vinden in ons kikkerlandje. De ervaring van het bezoek aan de brouwerij, met alle verhalen van de brouwer, wilden we graag overbrengen op andere mensen.”

EIGENAREN BIER VAN EIGEN BODEM

Bierpakketten te koop

Inmiddels staat er nu een mooie toegankelijke webshop met bierpakketten die de brouwerijen naar je toe brengt.

Alle bierpakketten van Bier van eigen bodem zijn ook voorzien van uitgebreide verhalen over de brouwerijen en de verschillende bieren. Deze bieren met een verhaal komen allemaal uit Nederland want in ons kleine kikkerlandje valt genoeg te beleven op biergebied. Zo wordt dit leuke concept ook meteen duurzamer want what happens in Holland, stays in Holland. 😊

bier van eigen bodem

het assortiment

Het grote assortiment bierpakketten kunnen we onderverdelen in de:

Brouwerijpakketten, met bieren van specifieke lokale brouwerijen. Leuk om weg te geven als proeverij of om zelf een avondje te organiseren.

De proefpakketten, deze kan je zelf samenstellen om nieuwe bieren te ontdekken. Hier kan je zelfs ook nog lekkere dingen toevoegen. Zo stel je een complete borrel samen. Voorbeelden van toevoegingen zijn: een mooi stuk Rotterdamse 55 weken gerijpte oude kaas, heerlijk in combinatie met de bijpassende mosterd dille saus, knapperige kaassnacks, een kruidige bierworst en een luxe Breughel bierglas.

De Cadeaupakketten, de cadeaupakketten met verschillende samenstelling zijn mooi verpakt in een speciale robuuste houten veilingkist. De gratis ‘Biervaneigenbodem’ opener maakt het helemaal af!

Deze jonge ondernemers maken een vliegende bierstart en wij hebben al mogen proeven. Proef je mee?

borrelpakket bier van eigen bodem

Be social, like en deel