Hip proosten met bijzondere drankjes!

Bijzondere drankjes
Craft cocktails, gin in de mix, gerookt bier, speciaalbier en cactuswater of Aloë Vera sap. Het is zomaar een greep uit de geweldige nieuwe stroming drankjes die er momenteel op de markt zijn.  Zo heeft in 2017 de cocktailtrend zich voortgezet met de komst van – ook – hartige cocktails (bijvoorbeeld met crispy bacon en bouillon ). En heb je weleens een geparfumeerde cocktail gedronken die in samenwerking met parfumhuizen zijn samengesteld? Maar misschien heb je liever een ‘pickled’ versie gemaakt met sterke drank, peper- of chilisiroop. Vergeet daarnaast de trend niet van drankjes die gemaakt zijn van verspild fruit. Een leuk voorbeeld hiervan is Thijstea! Dit fruit is vaak nog prima maar niet mooi genoeg om te verkopen.

craft cocktails

Bijzondere whiskey cocktail

Nederland cocktailland?
Deze craftcocktails met verse producten en huisgemaakte infusions, siropen, bitters en shrubs, passen perfect bij de trend van vandaag. De trend waarbij consumenten aangeven dat zij gaan voor eerlijk, lokaal en het liefst ambachtelijk bereid. Nederland doet goed mee op het gebied van bijzondere cocktails. Onze eigen cocktailshaker Tess Posthumus is daar een goed voorbeeld van. Tess Posthumus is freelance hospitality professional en bartender bij het Amsterdamse Door 74. In 2015 werd zij verkozen tot Dutch World Class Bartender of the Year.

boek van tess posthumus

Natuurlijk & Alcoholvrij
Gelukkig nemen de alternatieven voor de massamerken ook gestaag toe en komen er steeds meer producenten die heerlijke natuurlijke drankjes maken, wel of niet met bubbels. Opvallend is ook dat de verpakkingen zo mooi zijn. Het oog wil tegenwoordig ook wat en zo worden bijzonder drankjes een echt moment voor jezelf. Gezien het aanstormende zomerseizoen grijp je zelfs niet meer mis in de supermarkt. Hier vast 6 bijzondere drankjes op een rij. Dit aanbod vraagt om een ‘Special DRINKS’ box denken wij. Coming soon?

Berry white: Sprankelend bronwater gemixt in vier heerlijke smaken! Het is 100% natuurlijk en biologisch, bevat weinig calorieen en er zijn geen suikers aan toegevoegd

Feel Good Drinks: Heerlijke frisse fruitsap met 100% natuurlijke ingredienten en bevat meer dan 60% puur fruitsap. Een heerlijke natuurlijke bron van verfrissing.

CHI: Chi Coconut water is 100% puur kokoswater met een hoge concentratie aan kalium en vol met elektrolyten die uw lichaam hydrateren en levendig en gezond houden.

FireFly drinks: Naturel, vegan en lactose vrij is dit nieuwste drankje uit London city.  Het is een verfrissende vruchtenlimonade met  allerlei botanische extracten. Volledig natuurlijk en verkrijgbaar in verschillende smaken.

FireFly Drinks

De nieuwe drankjes van FireFly drinks

Aloes: Aloes Aloe Vera is een gezonde en lekkere dorstlesser. De pulp van de Aloë Vera plant en de natuurlijke smaak van honing en druiven maken dit tot een speciaal drankje.

aloes aloe vera drankje

Aloes, een aloë vera drankje

Vigo Kombucha: een vernieuwend drankje gemaakt op basis van verse thee en de bijzondere Japanse ‘Kombucha’, een paddenstoelensoort. Kombucha is een natuurlijke antioxidant, helpt de spijsvertering, het immuunsysteem en heeft ontgiftende eigenschappen.

Chia Birds: Een verfrissende groene thee drank met ginger, lime, peppermint en chia zaad.

chia birds drankje

Be social, like en deel