Nieuw | De Bites We Love stazakken

Bites We Love stazakken

Als het even stil is bij BitesWeLove dan hoef je je niet meteen zorgen te maken. Ook nu waren zij achter de schermen bezig met – letterlijk – GROTE ontwikkelingen. De ontwikkeling & introductie van vier nieuwe soorten bites stond op de agenda. In de nieuwe Bites We Love stazakken. Het grote zusje bevat 120 of 140 gram met de nieuwe, nóg gezondere mixen: Soya Nut Mix, Chilli Nut Mix, Cinnamon Nut Mix en de populaire Chocolate Nut Mix.

Bites We Love stazakken

Plantpower

Dat nootjes en zaden een zeer  gezond tussendoortje zijn wisten we al. Maar het gaat wel om de juiste mix en de smaak. Veel notenmixen worden aangevuld met veel rozijnen en hazelnoten. De mixen van BiteWeLove stralen karakter uit en zijn superlekker. Nét even anders. Deze handige stazakken zijn handig voor thuis. Het is wel een familiezak hè… Inmiddels vind je de zakken ook bij Albert Heijn, op het station of gewoon in de webshop van BitesWeLove.  Je kan per stuk bestellen of een lekker voorraadje aanleggen.

De vier nieuwe smaken

Chocolate Nut Mix

Tromgeroffel: dit is een compleet nieuwe bite. Een zoete mix van gechocolateerde edamame boontjes, geroosterde pinda’s en geroosterde kokos. Een ‘BiteWeLove versie’ van Snickers-meets-Bounty, maar dan gezonder.

Cinnamon Nut Mix

De tweede nieuwkomer: een natuurlijk zoete bite op basis van kaneel-gekruide amandelen en cashewnoten. Je treft er geroosterde sojabonen, gedroogde appel en rozijnen aan. Het is een lichte, crunchy snack, rijk aan vezels en zonder toegevoegde suikers. Een bite die je oma’s appeltaart jaloers maakt.

Chilli Nut Mix

lekker pittig! Een onweerstaanbare mix van geroosterde pinda’s, geroosterde chili-lime tuinbonen, rozijnen en chili mais. Pittig, gezond en de grotere versie van een van de favoriete bites.

Soya Nut Mix

Over plantpower gesproken. Deze vegan variant bevat soy roasted tuinbonen en cashewnoten, tamari-amandelen, gecombineerd met geroosterde groene erwten. En dat betekent: super veel vezels en proteïne, plantpower op zijn best!

biteswelove nieuw product

Girlpower

Marleen Basart en Liesbeth Gouwens doen geen concessies aan de smaakbeleving. Gezond moet ook lekker zijn. Dat maakt de keuze om je lekkere trek te stillen met iets verantwoords een stuk makkelijker. “Grab a bite and dream big”. Zij doken de wereld in van noten, natuurlijke smaken en bedachten de energieboosts voor jou om door te zetten. Dat zij zelf ook aan het doorzetten zijn blijkt uit een mooi concept, de goede producten en de verkrijgbaarheid. (nu ook bij Albert Heijn)

Bites We Love directie Marleen Basart en Liesbeth Gouwens

Benieuwd naar de leuke cadeaubox van BitesWeLove?

Be social, like en deel