Bliss bites; van No bake naar Go bake

Bliss bites zijn eigengemaakte, 100% pure notenrepen met eerlijke ingrediënten zoals noten, gedroogd fruit en chocolade (behalve de Happy healthy). De combinaties van smaken zijn verrassend en de verschillende toppings van frambozen, pistache, raw cacao, pecan, maanzaad met chili en de yellow crunch (mix van hazelnoten, pecan en amandel) maken de bites helemaal af. Met al deze hoogwaardige ingrediënten is Maroeska er in geslaagd een heerlijk gezonde bite te maken, 100% puur, boordevol goeds en een ‘snackable’ bron van proteïne & vezels.

Van no bake naar ‘go bake’

Met een achtergrond in de lokale horeca keuken en het creëren en bereiden van gezonde & lekkere lunches voor de werkenden in de binnenstad merkte Maroeska dat er steeds meer vraag kwam naar haar “eigengemaakte, 100% pure notenrepen”, met eerlijke smaken en zonder rommel.

De reacties waren zo positief op deze lekkernijen dat het zaadje om deze repen verder te gaan ontwikkelen geplant werd. Na maanden van ‘koud proefbakken’ (no bake) waarbij er ladingen zijn getest door gasten, haar kinderen, familie, manlief en vrienden (vonden ze helemaal niet erg… kom maar door) zijn de Bliss bites een feit en alweer een poosje aangekomen in het stadium van ‘go bake’. Met een klein team van enthousiastelingen worden nu dagelijks, verse bites gemaakt en verstuurd per brievenbuspost naar bedrijven, liefhebbers en ambassadeurs. De vrolijke bites met de kleurrijke toppings komen we steeds meer tegen bij de thee, het koffiemoment, de borrelplank en zelfs bij een glaasje bubbels. Voor de lekkere trek is het een heerlijk tussendoortje.

De keuze Bliss bites is reuze

De basis van alle verschillende varianten is de happy healthy reep. Deze zit vol met eiwitten en vezels, is geheel vegan en zuivel-, en suikervrij. Bliss bites maakt deze in twee geweldige smaken, namelijk ‘vijgen’ en ‘dadels’.

Voor de ‘chocolate lovers’ zijn er diverse varianten getopt met de lekkerste noten en gedroogd fruit. Ook hier is een vegan variant.

Je kan verschillende smaken combineren in de Bliss Mix of Pick & Mix of kiezen voor één smaak. Denk aan, Rasperry, Pistachio, Cocos, Raw cacao of Blueberry. Teveel smaken om op te sommen en dus een goede reden om ze allemaal uit te proberen. Er is veel moeite gestoken in het beschrijven van alle smaken en de bijbehorende ingrediënten.

Zakelijk en particulier

Deze lekkere bites kan je snel en online bestellen. Geef je de bites cadeau? Dan kan je kiezen uit verschillende kaartjes die je kan voorzien met een eigen boodschap. Zakelijk bestaat er de mogelijkheid om de bestelling te personaliseren.

Het vrolijke vogeltje in het logo vliegt graag bij je door de brievenbus met deze lekkere en gezonde tussendoortjes. #happyhealthy #enjoy

Be social, like en deel