Boulen en Borrelen

Tegenwoordig is een belangrijke voorwaarde van het uitgaan dat we vermaakt worden. De trend festivallisering van het uitgaan benadrukt het nieuwe eatertainment en de gamification. Laat het nieuwe concept Jeu de boules bar in Utrecht dit nu allemaal in da house hebben. Boulen en borrelen dus!

Hip & Trendy

Mijn moeder speelt ook een competitie jeu de boules in haar charmante appartementencomplex. Gewoon omdat het een sport is die iedereen kan spelen. Tot voor kort werd het echter alleen op de camping gespeeld en zag men hier toch vaker de zestig plussers aan het werk. Vergeet dit beeld… Jeu de boulen is hip en trendy en een heerlijke avond eatertainment tegenwoordig.

Een jeu de boule-foodhal

Bij JEU in de binnenstad van Utrecht ( met 11 banen!) kom je om te borrelen en om een spelletje te gooien onder het genot van goede muziek met een lekkere beat. Met een echte DJ schuif je daarna aan lange tafels waar je kan genieten van streetfood in verschillende vormen. Er zijn borrelplanken, plates met gegrilde kip, haute friture en burgers & originele hotdogs. Je waant je in een heerlijk chaos want alles boult, eet en kakelt door elkaar heen.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om te bekijken.

Eatertainment

Het eatertainment concept opende de deuren in het najaar van 2018. De combinatie van actie, ontmoeten en lekker eten maakt het nieuwe concept enorm populair. Hier komt alles samen. Zo populair dat ook Amsterdam en Rotterdam al een Mooie Boules baan kennen. De missie van het bedrijf Mooie Boules: “VRIJHEID, GELIJKHEID & BROEDERSCHAP SINDS 2013. 6 jaar geleden begonnen als grap. Een toernooitje met vrienden op het Museumplein. Nu de ambitie om heel Nederland La Réboulution te laten ervaren.”

Ben je benieuwd naar deze leuke nieuwe concepten? je vindt Jeu de Boulesbar in Utrecht op het Paardenveld en de Mooie Boules in Amsterdam, Rotterdam en binnenkort in andere delen van het land. Boulen en Borrelen!

Be social, like en deel