De Alchemistbox!

Sinds 2018 maakt Alchemistbox de complexe cocktailwereld al toegankelijk. Hoe dan? Dit doen zij met hun do-it-yourself cocktailboxen. Te mooi en heel spannend. Want op die manier kan je altijd en overal de bartender in jezelf ontdekken en je creativiteit de vrije loop laten.

Maak zelf je cocktail

Elke Alchemistbox bevat namelijk alle mixers, spirits, garnituur en tools om zelf unieke cocktails te maken. Een uniek concept uit ons buurland België.In de boxen zit ook een uitgebreide handleiding om aan de slag te gaan en je krijgt de ‘beginner’ bartools er gratis bij. Een maatbeker en een barlepel zijn onmisbaar bij het maken van een mooie cocktail.

Het team van Alchemistbox werkt exclusief samen met bartenders, sterrenchefs en bekroonde producten voor het creëren van alle cocktailrecepten. “We zijn dan ook enorm trots om Fever Tree, Hierbas de las Dunas, Meyer’s Gin, Albatross, Supasawa en nog vele andere merken tot onze partners te mogen rekenen.”

Alchemistbox

Drie cocktailboxen

De Red Ginger – Gin Cocktail box met alle ingrediënten om deze gin cocktail zelf vier keer klaar te maken. Je vindt er Meyer’s Gin, Albatross, Fever tree Ginger Ale en gedroogde bosvruchten en gember. De Smokey Spiced Apple – whisky cocktail box belooft avontuurlijke cocktails op basis van kaneel en appel. Last but not least is er de Hierbas x Alchemistbox. Deze kruidige cocktail is ontstaan uit de samenwerking met sterrenchef Syrco Bakker.

alchemistbox

Giftshop Alchemistbox

De collectie ontdek je op de site van Alchemistbox, maar wees er snel bij. Elke Alchemistbox is deel van een gelimiteerde opgave. Toch nog vaker van je cocktail genieten? In de shop vind je alle ingrediënten om opnieuw aan de slag te gaan. Proost!

Be social, like en deel