De Frambozenwinkel!

By: Catchthebluefish

Wij vinden het dé frambozenwinkel! Raspberry Maxx is de eerste biologische frambozenkwekerij gelegen in het peeldorpje Meijel. Dat is  op de grens van Limburg en Brabant. Frambozenkwekers Henny van Bergeijk en Carlo Peters kweken hier al heel wat jaartjes met veel zorg de lekkerste biologische frambozen van Nederland. Met deze andere zomerkoninkjes maken zij ook nog eens de lekkerste frambozenproducten zoals: jam, mosterd, dressing, taartjes, toetjes en nog veel meer. In het seizoen draait de frambozenwinkel in Meijel dan ook op volle toeren. Ook staat Rasperry Maxx vaak op verschillende markten in Amsterdam, ’s Hertogenbosch en Utrecht.

de frambozenwinkel rasperry maxx

Vanaf 1 mei is het frambozenseizoen weer geopend. En als je eens een unieke frambozendag wilt meemaken dan ben je van harte welkom op de open dag (18 juni 2017) van de kwekerij, de frambozenwinkel en frambozenterras.

Waarom afreizen naar Meijel? Omdat zij de dag beginnen met een heel speciaal frambozenontbijt tussen de frambozenstruiken. Je kunt je hiervoor opgeven via hun website www.raspberry-maxx.nl/events. Kosten voor deelname aan dit unieke ontbijt zijn € 24,95 voor volwassenen, € 13,95 voor kinderen van 4 tot 12 jaar en kinderen onder de 4 jaar kunnen na opgave gratis aanschuiven. Je wordt dan verwend met een heerlijk uitgebreid ontbijt dat geserveerd wordt aan lange tafels tussen de frambozenstruiken. De lekkernijen komen allemaal uit de eigen keuken en worden Henny en de Happy Berries met zorg klaargemaakt met de lekkerste frambozen.

de frambozenwinkel rasperry maxx

Verder tref je er leuke ondernemers aan die een kraampje vullen en waar je eens lekker rond kunt snuffelen. Je kan een rondleiding volgen waarbij je alles te weten komt van deze lekkere vruchtjes. Het wordt een verrassende dag! Oh ja, vergeet niet het frambozentaartje bij de koffie op het terras… #Lekkernaardeboer

de frambozenwinkel rasperry maxx

Be social, like en deel