De Koffiejongens are here!

By: Catchthebluefish

De Koffiejongens gaan het verschil maken in de de markt voor koffiecups! Deze cups zijn lekker, hebben een goede prijs en lopen soepel door je koffieapparaat. Dat laatste valt nog wel eens tegen als je koffiecups koopt in de supermarkt. Walter en Corné hebben het echter vanaf het begin goed aangepakt…

Ook zij grepen wel eens mis bij het koffieapparaat, dat kon toch anders? De smaak was belangrijk en na lang proeven zijn er drie smaken geselecteerd voor de cupjes. Een Lungo, een Espresso en de Ristretto. “Meer heb je niet nodig. Dit waren unaniem de lekkerste,” aldus Corné van Drogenbroek en Walter Morriën. Corné houdt zicht bezig met het gemak en de service voor de klant ( chief convenience manager). En als Corné niet druk is met jouw comfort kun je hem vinden in zijn kersenboomgaard of is hij druk met een van zijn andere bedrijven. Walter is de chief quality officer en is een echte koffie fijnproever.

“Want wat heb je er aan als je nooit meer zonder koffie komt te zitten, als de koffie niet fantastisch lekker is?”

de koffiejongens proefpakket koffiecups

Proefpakket van De Koffiejongens

Als Walter geen nieuwe koffiesmaken aan het ontdekken is, heb je grote kans dat hij aan het koken is. Of hij zit op de racefiets. Deze Rotterdamse Koffiejongens dagen de grote koffieproducenten uit met dit leuke concept. Op basis van de hoeveelheid koppen koffie die je drinkt kan je je abonnement kiezen. Zo is er een x-small, small, medium en large koffieabonnement dat je ook altijd weer kunt pauzeren of stopzetten natuurlijk. Je ontvangt dit slimme abonnement of proefpakket door de brievenbus dus je hoeft geen rekening te houden met het aflevermoment.

Eindelijk hebben we naast een abonnement op bloemen, scheermesjes, maaltijdboxen, groente- en fruitpakketten en zelfs wc-papier, nu ook een abonnement op écht goede koffiecups. Niet lekker? Geld terug-garantie.

de koffiejongens proefpakket koffiecups

Check your brievenbus!

Be social, like en deel