De online verssupermarkt Crisp!

Wat is Crisp?

Mocht je nog niet bekend zijn met de online verssupermarkt Crisp, dan wordt het tijd… Deze eerste app-only verssupermarkt heeft écht de lekkerste producten van elk seizoen in huis. De producten van Crisp zijn vers, goed geprijsd en zonder omwegen goed te noemen. Dat komt omdat het team de beste producten en leveranciers al van te voren heeft geselecteerd voor jou. Kijk, daar worden wij nu blij van.

de app van de online verssupermarkt crisp

De beste kwekers, food makers en boeren zijn ingeschakeld. Er is een ruim aanbod van groente, fruit, brood, handgemaakte verse pasta’s, verse vis, kazen, wijnen, bijzondere producten én… award winning pannenkoeken en prachtige drankjes en tussendoortjes.

de online verssupermarkt crisp

De missie

De missie van de oprichters van Crisp – Tom Peeters, Michiel Roodenburg, René Bink en Eric Klaassen – is, de beste kwaliteit eten bereikbaar maken voor iedereen die van goed eten houdt en dat voor een eerlijke prijs. Via de gratis app zijn versproducten verkrijgbaar van meer dan tweehonderd verschillende leveranciers. De producten zijn ingedeeld in overzichtelijke categorieën. De versheid spat van het scherm af.

De online verssupermarkt Crisp

Landelijke levering

Over de thuisbezorging is goed nagedacht. De boodschappen kunnen landelijk, worden bezorgd tijdens wel zes dagen per week. Voor 22.00 uur besteld is de volgende avond thuisbezorgd. Na je bestelling zet een slim softwareprogramma het hele proces in werking. Dan zorgt bijvoorbeeld de witlofboer uit Benningbroek, de worstenbroodjesmaker Remco Beekman, de bakker van verse brownies van Jordy’s Bakery uit Rotterdam of het familiebedrijf Neeltje Jans (mosselen) uit Zeeland, voor levering van de producten. In Amsterdam West wordt alles verzameld of Crisp haalt het op. Met PostNL en een aantal kleinere bezorgers vindt de bezorging plaats tussen 18 en 22 uur bij je thuis.

De bedenkers

De online verssuper is bedacht en uitgevoerd door Tom Peeters, Michiel Roodenburg, René Bink en Eric Klaassen. Allemaal met hun eigen ervaring op het gebied van food, digital en strategie. Ook samen gek op innovatie en goed en lekker eten. De online verssupermarkt Crisp is voor foodies die graag langs speciaalzaken gaan voor hun boodschappen maar daar niet altijd tijd voor hebben.

founders crisp online verssupermarkt

Bestellen

Bestellen kan vanaf 40,- Euro en je betaalt standaard 2,95 Euro verzendkosten, voor bezorging door heel Nederland (gratis vanaf 75,- Euro). Je kan ook kiezen voor een tijdslot van 2 uur (verzendkosten 5,95). Of zelfs van één uur (7,95 Euro). De recensies zijn prima en wij zijn fan!

“Crisp krijgt van mij een 10. Alles mooi van kwaliteit, smaak en rijpheid.”

“De verse kruiden zijn fantastisch, beter heb ik ze ergens anders niet gevonden.”

“Tot in de puntjes verzorgd; heerlijk eten, veel keuze, top verpakt en goede prijs.“

Be social, like en deel