De perfecte pindakaas!

By: Catchthebluefish

‘Man cannot live by bread alone; he must have peanut butter’  – James A.

Eerste pindakaas pionier
Alweer even geleden ontdekten we de perfecte pindakaas in verschillende smaken VANMAX! Meteen waren wij fan en het wordt weer eens tijd om VANMAX in het zonnetje te zetten. Tenslotte waren zij het eerste bedrijf dat kwam met verschillende ambachtelijke smaken pindakaas. In een heuse pindakaasmakerij in Amsterdam gebeurt het allemaal, van het roosteren van de noten tot het vullen van de potten.  Vervolgens wordt het perfecte pindakaas recept toegepast waardoor pure ambachtelijke pindakaas ontstaat! Uiteraard van de beste ingrediënten en zonder geharde vetten of toegevoegde suikers.

Passie en sociaal ondernemen
VANMAX Pindakaas is ontstaan door de passie van Maxine voor goed eten (én pindakaas) gecombineerd met sociaal ondernemen. In de sociale pindakaasmakerij willen zij zoveel mogelijk banen bieden voor iedereen die wil werken. Het juiste papiertje, de leeftijd of afkomst speelt geen rol. Voor Maxine is eerlijkheid het belangrijkst…

de perfecte pindakaas

Verschillende smaken pindakaas
Er worden maar liefst drie soorten gemaakt; een Pindakaas met meer dan 93% pinda’s en waar een chilipepertje voor een subtiele bite zorgt, een super lekkere Cashew Pindakaas met 47% gebrande cashewnoten; nog zachter van smaak en ooh zo romig! En last but not least de Pistache Pindakaas (ook 47% pistachenoten) die een ware smaaksensatie is! De tip van Maxine om hem eens bij een goed glas rode wijn te serveren was een schot in de roos.

VANMAX is op steeds meer plekken verkrijgbaar, ze staan op verschillende markten maar je kan ook op de site een winkel bij jou in de buurt zoeken. Ga voor het origineel van de pefecte pindakaas en probeer de smaken eens uit.

Be social, like en deel