Een High Gin!

Wat is eigenlijk een High Gin? Naast de High Wine en de High Tea kun je op veel hippe plekken nu ook aan de High Gin… Bij de High Gin krijg je allerlei adviezen over de verschillende smaken en de perfect serve van een gin tonic of een gin straight. Een avondje gin is hot en weer eens wat anders en de bartenders staan graag voor je klaar met goede tips en nieuwe weetjes.

Gin Sharing
Vaak staat er op de bar een uitgebreid assortiment gin. Er worden zoveel kruiden, fruit en ingrediënten aan dit drankje toegevoegd dat proeven echt een feestje is. Ook de verse toppings die toegevoegd kunnen worden maken de tasting helemaal af. Werken aan je gin-kennis dus!

Gin en Food
Natuurlijk moet je er ook iets bij eten maar wat combineert nu goed bij gin en gin tonic? Denk aan een tikje Oosters zoals; sushirijst met rauwe tonijn, een Vietnamese rijstvelloempia met garnaal, komkommer en koriander, rijstcrackers of een sandwich met gerookte zalm. Maar ook andere hartige hapjes doen het prima. Een klein hamburgertje, tomatentapenade, soft shell krab, truffelkaas, stoofpeer met blauwe kaas of huisgemaakte tzatziki zijn dan goede suggesties.

Gin en desserts
Bij een high Tea tref je ook naast hartig ook zoet aan. Een High Gin kent hier ook zeker mogelijkheden voor. Wat denk je van een roze gin die extracten van rood fruit, zoals bosbessen, aardbeien en bramen bevat? Perfect om te combineren bij chocolade, ijs, brownies en nog veel meer. De gemiddelde prijs van een High Gin? Ongeveer €35,- per persoon. Mocht je thuis nu ook eens een High Gin willen organiseren, kijk dan eens naar deze leuke gin tonic boxen. Veel plezier!

high gin

Be social, like en deel