Firefly Drinks met een vleugje spirit!

Firefly Drinks met een vleugje spirit!

Deze nieuwe drankjes ontdekten we in London city. Ze zijn van Firefly Drinks met een vleugje spirit! De revitaliserende botanische drankjes zijn gemaakt van ‘plat’ water, vruchtensap en plantaardige ingrediënten voor de perfecte mix van verfrissing en smaak. Bij Firefly voegen ze graag iets stouts toe. Dat betekent dat alle smaken heerlijk zijn te vermengen met een vleugje alcohol. Dit zorgt voor een echte smaakexplosie in je mond.

Zes Firefly smaken

Er zijn zes ‘naughty’ drankjes van Firefly in prachtig vormgegeven flesjes. Deze fruitdranken zijn volledig puur, botanisch en vol natuurlijke smaken. In deze mixen geen toegevoegde suikers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Gewoon zitten, nippen en lachen!

Ontdek de smaken Perzik en groene thee. Een perfecte peachy smaak met groene thee en kolanoot (het zaad van een boom met een iets bittere en pittige smaak). Je kan het drinken met ijs of met een druppeltje gin en een schijfje perzik.
De Kiwi, limoen en munt is een frisse variant, met een bedwelmende hint van jasmijn en munt. Lekker met ijs, limoen en vers gesneden munt, of ga voluit met de Mojito variant met een shot witte rum. Summer here we come.

firefly drinks met een vleugje spirit

Citroen, limoen en gember is zo lekker door de gember! Met een beetje brandnetel en jawel, paardenbloem een bijzondere variant. Lekker citrusachtig en ook weer te combineren met een scheutje bourbon of alcoholvrij – met rozemarijn.

Het einde van de dag vraagt om de smaak Granaatappel en vlierbloesem. De granaatappel  proef je duidelijk en ook hier weer een beetje kolanoot zaad. Serveer met ijs, limoen en granaatappelpitjes voor de perfecte mocktail of roer er een wodka doorheen in voor een perfecte pittige cocktail. Ontdek ook de Grapefruit Passievrucht, de Bramley Appel met gember en de Special Edition, de Superfly!

firefly drinks

Over Firefly

In 2002 werkten de oude schoolvrienden Harry Briggs en Marcus Waley-Cohen allebei in London stad, en probeerden ze tegelijkertijd gezond te blijven. Zij waren teleurgesteld in allerlei neutrale en zoete drankjes die voorbijkwamen als verfrissing en besloten dat het anders kon. Het was tijd om een ‘betere’ frisdrank te maken.  Na veel onderzoek was Firefly geboren. In 2011 ontvingen zij al een Great Taste Award. Nu ook in Nederland verkrijgbaar. Wil je een proefpakket bestellen? Dat kan straks in de shop van Catchthebluefish. De drankjes zijn €2,95 per stuk. Gewoon zitten, nippen en lachen!

Be social, like en deel