Humble and Crumble; koeken van formaat!

Humble and Crumble: hoe het begon

Het begon allemaal in een kleine keuken en in een nog kleinere oven. Eva Boerema, stond toen zij klein was al met de garde te zwaaien en toverde regelmatig van alles uit die kleine oven. Totdat zij een persoonlijk verzoek kreeg om een gepersonaliseerd koekje te maken. Er werd dagenlang geëxperimenteerd en met de creativiteit van Eva ontstond er een American cookie van 150 gram, to die for. Toen op dát moment ontstond het idee dat deze handgemaakte, grote koeken weleens bij een groter publiek zouden kunnen aanslaan. Humble and Crumble was een feit!

Van eenmanszaak tot koekjesfabriek

Binnen een aantal weken werd de kleine keuken ingewisseld voor een grotere en een nog grotere. Er kwamen heel veel bestellingen binnen via en pre-order systeem. Vanaf zondagavond 20.00 kan je bestellen en de smaken variëren iedere keer. Handwerk, passie en een gezonde dosis doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat Eva met Humble & Crumble zoveel mogelijk mensen blij kan maken, koek voor koek, kruimel voor kruimel. In no time groeide deze koekenbakker uit van eenmanszaak tot een koekenfabriek met meerdere werknemers. Kijk voor een leuk filmpje even op Instagram.

Humble & Crumble

De koeken

Omdat elke koek homemade is, is er een beperkte voorraad. Vandaar het pre-order systeem.  Elke zondag gaat de winkel vanaf 20.00 uur open en op is op. Je bestelt altijd 4 koeken. Deze zijn in de koelkast wel twee weken houdbaar dus je hoeft geen haast te maken om te genieten. Leg de koek even 20 seconden in de magnetron of 5 minuten in de oven (lekkerder) en daarna zijn ze ready to eat.

Bijgevoegd in je koekenpakket pakket vind je een flyer met daarin de houdbaarheid en manieren om je koeken op te warmen.

Eva: “Voor 4 koeken betaal je €16,95 en € €4,95 verzendkosten (binnen Nederland). Omgerekend dus zo´n €5 per koek en ik snap dat mensen dat prijzig vinden. Echter wordt álles, van het deeg tot het verpakken, handmatig gedaan door meerdere personen. Ze zijn groot, ambachtelijk, heerlijk en handgemaakt.”

Als je nieuwsgierigheid nu niet gewekt is…. Soms wil je de wereld gewoon een beetje zoeter maken. Hier kan je de koeken bestellen.

Be social, like en deel