IJsmanschap

Toen Willemien in haar blog “respect voor de speciaalzaak” eindigde met de vraag; Weet jij nog zo’n mooie winkel, klom ik direct weer in de pen. Want ja, het volgende pareltje mag bij Catchthebluefish echt niet ontbreken.

Popsicle Bar

Ooit gehoord van een Popsicle Bar? Nee? Kan kloppen! Want over 9 dagen hebben we de primeur in Nederland! “IJsmanschap” opent zijn deuren in Amsterdam en is hiermee de eerste Popsicle Bar in Nederland. Eerder spotte ik dit soort barren al in Spanje en in New York. En ik kan je zeggen; je smaakpapillen vieren feest!

Of dat ook het geval zal zijn bij de handgemaakte popsicles van meester ijsmaker en eigenaar Martijn Doets weet ik nog niet? Maar met smaken als vanille roomijs met een in marsala gepocheerde vijgencoulis, cremant de Bourgogne roomijs met een frambozencoulis, of roomijs met Dolce de Leche, kan dat bijna niet anders. Natuurlijk zijn ze allemaal gemaakt zonder toevoeging van kunstmatige kleur- of smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Nadat je je ijsje op een stokje hebt gekozen, kun je ‘m ook nog eens laten bedekken met een dikke laag chocolade met of zonder gekarameliseerde en geroosterde nootjes. This must be heaven!! En behalve voor ijsjes, kun je er ook terecht voor een kopje koffie.

Zien we jou volgende week bij IJsmanschap aan de Van Spilbergenstraat 2hs in Amsterdam?

 


Be social, like en deel