Sweet little rain coffee | Koffie met een suikerspinwolk

Sweet little rain coffee | Koffie met een suikerspinwolk

Eerder hebben we het al eens over instagrammable food gehad. Dit plaatje kwamen we tegen bij een prachtig koffiebedrijf in Shanghai, China. Deze koffie wordt geserveerd met een wolk van ‘suikerspin’. Omdat de koffiedamp opstijgt, lost de suikerspin op en begint de wolk suiker te regenen over je koffie. Mellower coffee verzint allerlei creatieve drankjes met koffie waaronder deze ‘Sweet little rain’. Koffie met een suikerspinwolk!

sweet little rain | koffie met een suikerspinwolk

Nog zo’n ideetje, de Ice Rose Fresh Cream Lungo. Met een beetje roze Himalaya zout en slagroom. Of het koffiebiertje met ‘cold brew’ single-origin koffie met een hint van zest van de citrusvrucht.

koffie bier

Over Mellower Coffee

Mellower Coffee is een toonaangevend Chinees koffiebedrijf. Het begon met gewoon een goed kopje koffie zetten. Inmiddels branden zij zelf en hebben zo het proces van boon tot koffie en speciale producten voor de retail en de consument, goed op orde. Sinds de oprichting in 2011, is Mellower Coffee een prachtig bedrijf geworden met geweldige innovatieve koffieproducten die een lust voor het oog zijn.

mellower coffee producten retail

Drip coffee voor thuis en onderweg

Koffietrends

Naast duurzaamheid – de algemene trend voor consumentenproducten – zijn de koffiecocktails nog steeds erg populair. Daarnaast is de al eerder genoemde ‘cold brew’ coffee here to stay. Cold brew is een methode waarbij de gemalen koffiebonen direct met koud water wordt gezet. Deze koffie laat je vervolgens 24 uur trekken. Dit zorgt voor een grotere oxidatie, waardoor er een volle, zoete smaak ontstaat.

Ook al gehoord van Nitro koffie en Champignon koffie? Er valt veel te ontdekken in de wereld van de koffiebonen.

nitro koffie; koffietrends

Nitro koffie

Be social, like en deel