Kookshow op Youtube maakt originele filmgerechten klaar

By: Willemien Botermans

The binge: de orgie; het bacchanaal; het drinkgelag; de zwelgpartij…

YouTuber maakt gerechten na uit bekende films en series
‘Binging with Babish’ is een kookshow op YouTube dat graag wil weten hoe al die gerechten uit bekende (teken) films en series nu eigenlijk in het echt smaken. Elke week maakt Andrew Rea deze gerechten klaar in eigen keuken. Duidelijk een uit de hand gelopen hobby maar voor de kijkers wel een hele leuke! Deze recepten gaan ook nog eens vergezeld met duidelijke instructies voor thuis.

Ratatouille of Freddy’s Ribs?
Zo kan het vanavond al zijn dat je aan dé echte krabburger uit Spongebob zit of aan de ratatouille uit, je raadt het al, de film Ratatouille. Ook Freddy’s Ribs uit House of Cards staan op het menu.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om te bekijken.

Populair account
Dit YouTube-account Binging with Babish is erg populair aan het worden. Al eerder bekeken wij de gevaarlijke apfelstrudel uit Inglorious Bastards. Neem je wel of niet een hapje?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om te bekijken.

Wie is die Babish?
Het account is van ‘Oliver Babish’ of ‘Andrew Rea’. Oliver Babish is een verwijzing naar een vergeten karakter uit ‘The West Wing’. Binging with Babish heeft al bijna een 1000.000 abonnees en het aantal afleveringen stijgt. Je kan er al zo’n 45 bekijken.

 Binge and Watch
Met een gezonde dosis humor zijn de afleveringen op Binging with Babish echt topvermaak en ook nog eens leerzaam. Hij onderzoekt eerst en het gerecht moet ook nog eens goed lijken op het origineel. Het is altijd weer de vraag of het ook zo lekker smaakt als dat het eruit ziet in de films en series. Je vindt er nu 48 afleveringen maar op dit moment stijgt dit aantal snel. Waarschijnlijk vanwege de populariteit van het kanaal en het tevreden houden van alle abonnees. Neem dus snel een kijkje, binge and watch.

Be social, like en deel