Mesjokke: een nieuw seizoen; een nieuwe chocolade

Goed nieuws want er is weer een nieuwe chocolade – Limited Edition –  reep van Mesjokke. De makers Luc en Per verheugen zich op het nieuwe herfstseizoen en deze nieuwe chocolade.

Winter Spiced D.A.R.C. Angel reep

Met de zomer op zijn retour en de herfst/winter al langzaam voor de deur, brengen zij een winterse Mesjokke chocolade uit: de Winter Spiced D.A.R.C. Angel reep.

Deze reep is gemaakt volgens het recept van de bekende D.A.R.C. Angel: 72% pure single origin chocolade, met cacao uit de La Dalia regio in Nicaragua (tijdelijk van een nieuwe producent, namelijk Ingemann Fine Cocoa). Echter hebben de choxplorers voor deze limited edition reep een specerijenmix toegevoegd met o.a. kaneel, kruidnagel, nootmuskaat en gember. Het samenspel van de donkere tonen uit de chocolade met de warme tonen uit de specerijen zorgt voor een echt warm en gezellig gevoel.

Limited editions

Regelmatig verschijnt er nieuwe chocolade bij de brand Mesjokke. Hoe deze tot stand komen? Veel proeven, de juiste cacaoboon uitzoeken en proeven, proeven, proeven. Er zijn wel een paar vaste uitgangspunten. Hieronder lees je welke…

Cacao: 72%, maar de boon…. tsja, dat wisselt per editie!
Motto: No no, no no no no, no no no no, no no there’s no limit
Roast: Wisselend, afhankelijk van de gebruikte cacao
Profiel: …ook dat wisselt dus per editie!
Lokroep: Hebbehebbehebbehebbe
Suiker: Biologische rietsuiker, Paraguay

De repen zijn weer verkrijgbaar in 40 en 80  gram, net als de andere repen die in leuke cadeaupakketten te verkrijgen zijn. Een nieuw seizoen; een nieuwe chocolade. Wij gaan snel proeven!

Be social, like en deel