Moederdag cadeaus ter inspiratie

Elk jaar vieren we weer Moederdag. De tweede zondag in mei is het zover, we gaan op zoek naar een leuk cadeautje. Moeders willen nooit iets en het is alleen al gezellig als je even belt of langs komt. Maar alle moeders willen best graag verrast worden of iets gezelligs doen op deze ‘commerciële dag. Hoe dan ook, het is de dag van de moeders. Hier een aantal Moederdag cadeaus ter inspiratie.

Moederdag cadeaus ter inspiratie

Chocolade proeverij van Mesjokke

Moederdag cadeaus ter inspiratie

Uit de Chocstar Moederdag collectie

Chocolade liefde
Een beetje – die hard mesjokke chocoladeliefhebber – moet je wel zijn voor deze chocolade proeverijen. Het zijn smaken die je mogelijk niet vaak proeft en daarom zo bijzonder.  In de Mesjokke chocolade proeverij vind je vier verschillende smaken bean-to-bar chocoladerepen van een bijzondere kwaliteit. De cacaobonen zijn direct bij de boeren ingekocht voor een eerlijke prijs. Ook het To Go pakket is heel leuk als kleinigheid en allebei passen ze door de brievenbus. Wil je een ander indrukwekkend chocolade cadeau dan zijn de handgemaakt chocolade kunstwerken van Chocstar wel iets. Er is een speciale collectie voor Moederdag. Alle chocolade van Chocstar choco’s worden heel mooi verpakt in een chique cadeauverpakking!

Olive you very much!
Dit vloeibare goud is voor in salades of bij heerlijk stokbrood. Deze Venta del Baron olijfolie is een prijswinnaar! Deze olie is in zowel 2013/2014 als in 2015/2016 gekozen tot World’s best Olive Oil. Met hints van tomaat, appel en banaan is deze olijfolie heerlijk fruitig en fris. Liever een kleiner schattig blikje cadeau doen. Dan is dit één van onze favorieten. De blikjes Beautiful oil for Beautiful people. Deze mooie Extra Vierge olijfolie van CUFROL komt uit Umbrië. Cufrol is een prachtig klein olijfoliehuis. Het is de ‘huis olijfolie’ van o.a. Michelinsterren restaurant Lucas Rive  in Hoorn en het beroemde 5 sterren Okura Hotel (serre restaurant) in A’dam. De blikjes zijn geweldig om op tafel te zetten bij je verse brood maar ook een superleuk Moederdag cadeau.

Voor je prachtige moeder

De absolute topper is deze prachtige Chateau d’Estoublon flacon couture (met geschenkverpakking). Deze is gevuld met een heerlijke frisse olijfolie van dit beroemde huis. Chateau D’Estoublon is een prachtig landgoed in het zuiden van Frankrijk. Het ligt in Les Baux de Provence. Een sieraad voor op de keukenplank en de tafel.

De mooiste fles!

Kijk deze koekies
Zoete verleidingen in de vorm van brownies en handgemaakte koekjes met gezouten karamel. De brownies zijn het hele jaar door te bestellen en er zijn altijd special editions bij Brownies per Post. Ook voor Moederdag dus. De enige echte brownies door de brievenbus! De speciale Engelse koekjes van Cartwright & Butler worden sinds 1981 al gemaakt bij deze delicatessenmaker. De Salted Caramel koekjes met kleine stukje gezouten caramel zijn altijd een lekkere combinatie! De koekjes zijn verpakt in één van de mooie geschenkblikken van Cartwright & Butler.

Moederdag cadeaus ter inspiratie

Cartwright & Butler koekjes in een prachtig blik

Meer Moederdag cadeaus ter inspiratie kan je hier vinden.

Be social, like en deel