Musthave keukentools

Nu de eerste maanden van het jaar voorbij zijn, heeft al meer dan de helft van de mensen alle goede voornemens om gezonder te gaan eten aan de wilgen gehangen. That’s life. Maar ben jij dat nog niet van plan? Maar struggle je al wel steeds meer? Dan gaan deze fijne musthave keukentools je zeker helpen.

Wat mij betreft zijn ze de Musthaves voor elke healthy keukenprins(es). En nee, dit is geen verkapte Tel Sell reclame. Ze maken gewoon stuk voor stuk het bereiden van gezond eten leuker en zoveel makkelijker. Wedden dat je nu zelfs uitkijkt naar die kleurrijke salade, die heerlijke spinaziesmoothie en dat gestoomde visje!

Ik zette mijn 3 favoriete keukentools voor 2016 voor je op een rijtje.

Nutribullet 600 Watt 

Oftewel de Super Voedingsstoffen Extractor. Wat zoveel betekent als een hele krachtige blender die stukken fruit, groenten met stronk en al, zaden en pitten verpulvert tot een goddelijk drankje. Dit verpulveren gebeurt op celniveau, waardoor alle essentiële voedingsstoffen ook echt in je lichaam terechtkomen. En met een handige drinkbeker op de blender, plus de bijbehorende vershoud deksel, heb je in no time je smoothie to go.

Prepara Herb Savor

Heb jij ook altijd al na een paar dagen verlepte verse kruiden in je keukenlade of op je aanrecht? En frustreert je dat? Dan is dit knappe staaltje techniek uit New York iets voor jou. Het werkt zo simpel! Door je kruiden te bewaren in een plastic potje, ze zo nu en dan water te geven, verleng je hun houdbaarheid zomaar met 3 weken. Helaas is dit product nu alleen nog in de US en UK te koop, maar naar verluidt medio 2016 ook bij ons.

Tefal Vitacuisine Compact

Dit pareltje bereidt in één keer 3 gangen op een wel hele natuurlijke manier. Want door de Vitamin+ functie worden alle natuurlijke bestanddelen van de ingrediënten bewaart. Daarnaast laat je de stoom zijn werk doen en is boter of olie overbodig geworden.

Be social, like en deel