Naturistenrestaurant in Parijs

By: Willemien Botermans

We willen iets beleven in de horeca… Bij het nieuwe naturistenrestaurant in Parijs O’naturel is dat geen probleem. Wordt dit de nieuwe trend van 2018? Lijkt wat makkelijk maar toch is er overweldigende belangstelling voor dit concept. Welk concept dan? Eten in je nakie! Iets chiquer dan, naakt dineren.

Blote kikkerbillen
Snel reserveren is gewenst want zoals bij alle nieuwe hotspots is de belangstelling groot. De website verraadt niets. Je kan hier kiezen uit verschillende Franse gerechten en de setting lijkt ook vrij normaal. Maar je zit hier wel in je blote billen aan de foie gras en de kikkerbilletjes te knabbelen. Een gezellig avondje uit de kleren. Geen telefoon, geen afleiding en je mag gekleed binnenkomen. In de garderobe kan je je spullen opbergen en qua hygiëne is het ook goed geregeld. Iedere stoel is bedekt met een hoes die keurig vervangen wordt na het diner. De tafeltjes staan gewoon lekker in een open ruimte naast elkaar.

Nieuw food concept
Het is niet het eerste restaurant dat dit nieuwe food concept eens uitprobeert. Eerder was er al het pop up restaurant van Seb Lyall, waarna hij in juni 2016 het restaurant The Bunyadi opende. Met een wachtlijst van meer dan tien duizend geïnteresseerden. Inmiddels is er een crowdfunding voor dit naaktrestaurant op gang gebracht en The Bunyadi hoopt weer snel open te gaan. Misschien een goede tip voor het naturistenrestaurant in Parijs? Combineren met in het donker eten?

Be social, like en deel