Rrrollend Foodtruck Festival

De zomer is helaas voorbij, we zitten volop in de herfst. Gelukkig hebben we nog een paar weken mogen genieten van het fantastische mooie zomerweer. De zomer stond volop in het teken van foodtruckfestivals. Een gigantisch succes! Gezellige festivals die in het teken stonden van prachtige foodtrucks die hun heerlijkheden mochten uitstallen voor feestvierend Nederland. Van heinde en verre kwamen de trucks met allemaal één doel, de festivalgangers het ultieme geluk laten proeven. Een feestje op zich! 

Foodtrucks ook in de herfst een succes! 

Maar er is goed nieuws! Ook in de herfst mogen we blijven genieten van de oergezellige festivals. Even een vorkje prikken met vrienden, een complete maaltijd scoren of gewoon gezellig genieten van een vers gezette kop koffie met een homemade lekkernij.

Gezellig haardvuurtje erbij en je dag kan niet meer stuk! Zelfs kinderen houden ervan. Een hamburger uit het vuistje, een versgebakken wafel met vruchten of een culinair hapje, voor iedereen is er wel wat te vinden, je kan zelfs insecten proeven!

Rrrollend Foodtruck Festival 

Tientallen mobiele eetgelegenheden op wielen sieren het festivalterrein. Rrrollend Foodtruck Festival staat in het teken van eten, drinken, gezelligheid en entertainment. Authentieke Volkswagenbusjes, supermooie bakfietsen en compleet gepimpte caravans, een ideale mix van sfeer, gezelligheid en lekker eten! Je kijkt je ogen uit! De entree is gratis, doe er je voordeel mee! Dus kom nog even nagenieten van de prachtige herfst vol lekkers op het Lindeveld in het dorpscentrum van Oisterwijk en in het Kralingse Bos. 

Data:

* 30 september, 1, 2 oktober – Oisterwijk – Lindeveld

* 14, 15 en 16 oktober – Rotterdam – Kralingse Bos

Be social, like en deel