Support je team met de nieuwe BitesWeLove snackboxen!

In deze moeilijke tijden viert het ondernemerschap hoogtij. De food wereld borrelt en barst van de inspirerende ‘crisis’ food initiatieven. We zijn al heel lang fan van BitesWeLove en dus ook van deze nieuwe gezonde BitesWeLove snackboxen.

Corona moe? Inderdaad, iedereen kan nu wel een steuntje in de rug gebruiken. En nu werken er zo anders uitziet, is het fijn om van dit soort leuke initiatieven te horen en te proeven. BitesWeLove introduceert namelijk deze week drie gezonde Snackboxen voor thuis. Hiermee stuur je je team een doosje goede en gezellige energie.

De drie verschillende boxen zijn gericht op de mensen die plotseling thuiswerken, extra lange shifts draaien, of een online vrijmibo organiseren. Je hoeft alleen maar te kiezen en BitesWeLove doet de rest. Dat wil zeggen, alle handling en het verzenden. Dat kan al vanaf €10 per healthy snackbox inclusief een kaartje met persoonlijk bericht.

Voor de online borrel

Dan zijn deze 4 hartige bites in portieverpakking zeer geschikt. Het doosje past door de brievenbus en er zit een kaartje bij met een persoonlijke boodschap. Welke smaken zitten in deze box?

– 1 x Crunchy Peas Smoked Paprika (30g)

– 1 x Crunchy Peas Seasalt Black Pepper (30g)

– 1 x Soya Nut Mix (35g)

– 1 x Chilli Nut Mix (35g)

Deze boxen zijn vanaf 25 stuks te leveren voor €10,- excl. BTW.

Voor de thuiswerkers

Zo doorbreek je een lange thuiswerkdag met een portie good energy. Een leuk bedankje voor alle teamleden in een tijd waarin iedereen af en toe een kleine oppepper kan gebruiken.

In deze box zitten 6 populaire bites in portieverpakking. De smaken zijn:

– 1 x Apricot Nut Mix (35g)

– 1 x Chocolate Nut Mix (35g)

– 1 x Mixed Nuts (30g)

– 1 x Chilli Nut Mix (35g)

– 1 x Crunchy Peas Smoked Paprika (30g)

– 1 x Crunchy Peas Seasalt & Black Pepper (30g)

Ze kosten €11,95 excl. BTW en gaan ook vanaf 25 stuks.

Voor de overwerkers

Een hart onder de riem voor de bikkels die juist nu bergen werk verzetten om de boel draaiende te houden. Terwijl de rest van Nederland thuis werkt of noodgedwongen stilzit, maken zij overuren om te zorgen, handhaven, rijden, en meer onmisbaar werk te doen. Als íemand een gezonde en lekkere break verdient, zijn zij het wel.

Alle 6 grote verpakkingen, inclusief kaartje met boodschap. Verzonden met Track & Trace. Dit pakketje past niet door de brievenbus, de anderen wel.

– 1 x Chocolate Nut Mix (140g)

– 1 x Chilli Nut Mix (140g)

– 1 x Soya Nut Mix (120g)

– 1 x Cinnamon Nut Mix (120g)

– 1 x Crunchy Peas Smoked Paprika (100g)

– 1 x Crunchy Peas Seasalt & Black Pepper (100g)

€17,95 excl. BTW. Bestelbaar vanaf 25 stuks.

Wil je meer informatie over deze pakketten? Kijk dan even op de website of neem contact op via de mail via zakelijk@biteswelove.nl. We love good energy!

Be social, like en deel