Top 5 koffie hotspots van Nederland

Koffie, koffie, lekker bakkie koffie… Nederland staat bekend om het koffie en theeleuten. We houden nou eenmaal van gezelligheid en onder het genot van een goede bak koffie of verwarmende thee kunnen we uren genieten! We hebben een Top 5 koffie hotspots van Nederland voor je geselecteerd. Neem gerust een koekje of stuk taart bij de koffie of thee!

BUUF in de Serre Amersfoort
Een absolute Hotspot die niet mag ontbreken in de top 5 koffie hotspots van Nederland is BUUF in de Serre. Deze hippe hotspot is gevestigd in een voormalig klooster in het het centrum van Amersfoort. Bij BUUF drink je een fijne kop koffie of thee met zelfgemaakte taartjes! Taart staat centraal bij Carmen en Cesare. Zowel zoet als hartig. De twee dames zijn al jaren vriendinnen en twee jaar lang buurvrouwen. De BUUF’s weten perfect hun ziel en zaligheid in de recepten te verwerken voor de meest goddelijke lekkernijen. Ze gaan voor pure ingrediënten, dat zie je en dat proef je! Een must-see voor echte koffielovers! 

BUUF in de Serre Amersfoort

Buuf in de Serre

BeanBrothers Eindhoven
Zin in een heerlijk kopje versgebrande koffie? Dan ben je bij BeanBrothers in Eindhoven aan het juiste adres. Ze reizen de wereld over op zoek naar de meest bijzondere bonen van de meest bijzondere boeren. Kwaliteit koffiebonen is van groot belang voor een goede kop koffie zijn ze hier van mening. Deze koffiebar heeft heerlijke koffie, gecombineerd met de lekkerste broodjes en taartjes. Samen met een vriendin gezellig kletsen, een fijn plekje om te werken of gewoon om je dag goed van start te gaan. Kom genieten van een lekkere kop koffie met een goed verhaal!

Koffie Hotspot BeanBrothers Eindhoven

BeanBrothers Eindhoven

Yoghurt Barn, koffie en meer
Hier kom je je bed wel voor uit! Yoghurt Barn koffie en meer is de perfecte plek in Utrecht om optimaal te genieten. Combineer een goed gevulde yoghurt met een kop koffie en een croissant. Wie kan daar nee tegen zeggen? Wij niet! De ideale starter van de dag! De Barista’s heten niet voor niets zo, want met passie en liefde schenken zij jouw favoriete cappuccino of latte en helpen ze je bij het kiezen van de lekkerste thee. De Bocca Coffee is biologisch en een absolute aanrader. De diverse ‘slowtea’ smaken van TeaBar zijn te lekker! Welke smaak neem jij?

Yoghurt Barn Utrecht

Yoghurt Barn

Espressobar Hemels
Zin om na een dagje shoppen neer te strijken voor een hemelse kop koffie? Neem plaats bij Espressobar Hemels  in Arnhem en laat je verrassen door een lekker bakkie met hemelse lekkernijen. Een no-nonsense koffiebar waar je je direct thuis voelt. Belangrijker nog, waar je heerlijk kunt uitrusten na een dagje shoppen. Laad je energie weer op met een huisgemaakte taartjes, uitmuntende macarons en fantastische chocolade. Je kunt er direct weer tegen!

Espressobar Hemels

Koffie met een kaartje
Bij Koffiecafé Francobolli in Leiden is koffie met een kaartje heel gewoon! Een uniek concept die je nog niet eerder gezien hebt. Francobolli betekent een postzegel in het Italiaans. Ben jij ook gek op echte post? Dan is deze Hotspot een absolute aanrader, stuur een kaartje naar jezelf of een speciaal persoon. Leuk om te versturen, nog leuker om te ontvangen! Bij deze koffie Hotspot kan je onder het genot van een heerlijk kopje koffie en wortelcake, appeltaart of brownie een leuk kaartje schrijven. Koffiecafé Francobolli zorgt ervoor dat de kaartjes de wereld rond worden gestuurd!

Koffiecafé Francobolli in Leiden

Be social, like en deel