Top 5 leukste en lekkerste workshops

Wil je leren koken als een pro, de lekkerste koffie maken als een volleerd barista of de meest fantastische cocktails shaken als een echte bartender? Dat kan! Trek je jas uit, schort aan en gaan met die banaan! Laat zien wat je in huis hebt of juist misschien nog niet en maak van je interesses absolute skills! Laat je inspireren door deze Top 5 leukste en lekkerste workshops.

1. Foodlovers opgelet!
Ben jij gek op lekker eten? En dan bedoelen we eigenlijk ook het bereiden van lekker eten? Word jij blij van natuurlijke en pure ingrediënten samenbrengen tot een fantastisch gerecht? Hoe gaaf is het als je zelf lekker aan de slag kunt in een fijne keuken met mooie recepten en ingrediënten. Wanneer alles klaar is, lekker te gaan tafelen en te genieten van je zelfbereide gerechten. Bij Foodlovers in Epe kan dat! Een gezellige, knusse kookstudio waar je smaakpapillen tot leven komen. Breng je vaardigheden in de praktijk bij de workshop, heb je die nog niet? No worry’s, dit leer je al in één avondje koken bij Foodlovers. Bon Appetit!

2. Workshop Barista
Hoe maak je de perfecte koffie, welke bonen moet je gebruiken, hoe bepaal je de maling van de bonen? Hoe maak je de perfecte cappuccino? Je leert de fijne kneepjes van het vak met de workshop Barista van Kookstudio en Eethuys ‘t Singelhuys in Amersfoort! Na deze workshop kun jij de lekkerste latte macchiato, cappuccino en espresso maken voor je visite. Hoe leuk is dat! Koffie is een fijn begin van de dag, heerlijk voor tussendoor en een fijne afsluiter na een heerlijke maaltijd. Maar een goede kop koffie is zoveel meer… Bijna een kunstwerkje met de juiste smaakbeleving.                                                                                                                                                                                   

3. Shaken als een bartender
Bij Havana in Tilburg leer je hoe je de lekkerste cocktails kunt maken. Samen met de bartenders ga je in deze workshop aan de slag voor het maken van de meest fantastische cocktails. Het proeven van de cocktails is natuurlijk een belangrijk onderdeel zodat de resultaten vergeleken kunnen worden. Té lekker! De Havana cocktail workshop is geschikt voor iedereen die van cocktails houdt. Gezellig samen met familie en vrienden, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of verjaardag. Leer in twee uur hoe je de lekkerste cocktails moet mixen en shaken. Shake it baby!

4. Om je vingers bij af te likken
Chocolade is lekker, puur en oh zo fijn! Nog fijner is het als je deze bruine substantie zelf mag bereiden, kun je stiekem tussendoor vast een beetje proeven. Hoe maak je een goede bonbon? De vulling van een bonbon bepaalt voor een groot deel de smaak en kwaliteit. De chocolatiers van Hop en Stork leren je de fijne kneepjes van het vak. Echte vakmensen met een grote passie voor chocolade. De bonbon workshop duurt ca. 3 uur, tussendoor proeven is toegestaan!

5. Vlaaibak of dessert workshop
Weer eens wat anders! De Vlaaibak of dessert workshop. Voor de toetjes- en gebakliefhebbers is dit een hot item! Tijdens deze workshop maak je de lekkerste vlaaien of desserts. Bakken, vullen, garneren en opeten natuurlijk! Je wordt professioneel begeleid door de bakker of patissier die helpt bij met het maken van een echte Limburgse vlaai of een mooi dessert. Zeg daar maar eens ‘nee’ tegen! Leuk en leerzaam. Kun je thuis eindelijk aan de slag met je opgedane kennis en je gasten trakteren op een lekker nagerecht. Wordt het een vlaaibak of dessert?

Be social, like en deel