Wildere Kroketten

By: Catchthebluefish

Wilde Kroketten is het eerste ambachtelijk kroketten restaurant in Amsterdam met wildere kroketten. Het wachten op het eerste kroketten restaurant was het dubbel en dwars waard want vader Ad en zoon Steven Poppelaars maken al een aantal jaren de lekkerste rundvleeskroketten, garnalenkroketten of kroketten gevuld met eend, oester, linzen en geitenkaas of met Indiase groenten kurma. Veel heerlijke variaties op een kroketten thema. Het eerste krokettenrestaurant Wilde Kroketten is een feit!

Nationaal culinair erfgoed
Ad en Steven Poppelaars vinden dat kroketten tot ons nationaal culinair erfgoed behoren en dat we daar trots op mogen zijn. Wilde kroketten zijn geen ‘gewone’ kroketten. “Wij maken alles zelf, van de bouillon tot de vullingen en het rollen met de hand.” Geleerd van hun moeder en oma Bep.

20 soorten wildere kroketten
Begin juni is deze Wilde Kroketten zaak geopend aan de Danzigerkade 27 in Amsterdam. Er zijn ongeveer 20 soorten kroketten te bestellen. Daarbij krijg je lekker brood en een salade. Een aantal varianten is ook als apero verkrijgbaar.

Favoriete specialiteit in de hoofdrol
Andere restaurants met één specialiteit in de hoofdrol zijn: De Cous Cous Club, Het knoflook restaurant Garlic Queen, Tosti’s met Son of a Croque,  de Roast Chicken Bar & The Egg Store of een aantal kreeft en kip restaurants. Zoek snel tussen onze verzamelde hotspots…

Be social, like en deel