Bread & Delicious Boulanger en Patisserie

Bread & Delicious Boulanger en Patisserie is een ontbijt- en lunch hotspot in Maastricht aan de Stationsstraat. Het is een mooie combinatie van een karakteristieke Boulanger en een heerlijke Patisserie. De ondernemers achter dit mooie concept zijn Kevin van Benthem, de ambachtelijke bakker en Robert Uphoff, de meester-patissier met veel internationaal succes.

Traditionele recepturen 

Volgens ambachtelijke en traditionele recepturen wordt er gebakken. Het water loopt je al in de mond als we het assortiment benoemen. Ambachtelijk zuurdesem brood, croissants, flûtes, petit fours en chocoladetaartjes maar natuurlijk mogen we de Limburgse vlaaien en de saucijzenbroodjes niet vergeten. Zoet, hartig, er is voor iedereen wat wils en je kan het lekker in het levendige stadsdeel Wijck opeten of je neemt het mee naar huis. We vragen ook nog even aandacht voor de high tea, de leuke workshops en de picknickmand met huisgemaakt brood, confitures en snoeperijen! Te veel om op te noemen!

Het concept van deze ‘Franse Boulangerie’ is dan ook: “het maken van de producten, het verkopen aan de toonbanken en het nuttigen van vers brood en lekkernijen aan ruime tafels.” Je kijkt vanuit de winkel zo de keuken in. Neem jij ook een kijkje in deze sfeervolle keuken? Kom en ervaar de ambachtelijke smaken volgens traditionele recepturen.

Be social, like en deel

Bread & Delicious Boulanger en Patisserie

Stationsstraat 23

6221 BN Maastricht

+31 (0)43 3252035