BUUF in de Serre koffie, thee en taart

De lekkerste zelfgemaakte zoete en hartige taartjes eet je bij BUUF in de Serre. BUUF in de Serre koffie, thee en taart is gevestigd in een prachtig pand in een voormalig klooster en een te gekke hotspot. BUUF in de Serre is gelegen in het centrum van Amersfoort, binnen de karakteristieke muren van de Mariënhof. De lekkerste taartjes zoals chocolade cheesecake, sinaasappel amandeltaart, pastinaak met feta, walnoten en pompoen of linzen en spinazie eet je bij BUUF in de Serre. Geen variant is de dames te gek!

Wie zijn de BUUFS?
Ze zijn al jaren vriendinnen, twee jaar lang buurvrouw en buurvrouw van de Mariënhof, Carmen en Cesare zijn de gezichten achter BUUF in de Serre. Jaren geleden hadden ze beide een droom om een eigen bedrijf te beginnen. Dankzij de Hart en Ziel wedstrijd van de Mariënhof hebben zij in 2015 die droom waar kunnen maken. Ze delen de passie en maken graag samen de lekkerste taartjes.

Ambachtelijke taarten
In de serre of op het terras kun je genieten van ambachtelijke taarten onder het genot van een goede kop koffie of thee. De taarten van de BUUFS zijn puur gericht op smaak, uiterlijk doet er minder toe! Er wordt gebruik gemaakt van pure en natuurlijke streekproducten: zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen.

Bestel je taart
Heb je iets te vieren of heb je gewoon zin in een lekker stukje taart bij de koffie? Bestel je taart via BUUF in de Serre en het wordt gegarandeerd smullen!

Be social, like en deel

BUUF in de Serre koffie, thee en taart

Kleine Haag 2

3811 HE Amersfoort

+31 (0)33-7200071