Cafe Restaurant HoogVuur Amersfoort

Bij Café Restaurant HoogVuur Amersfoort worden veel gerechten bereid in de op ambachtelijke wijze houtgestookte ovens, die speciaal voor deze hotspot zijn ontwikkeld. We hebben het over stoere mannen die hout hakken, vuur stoken en (h)eerlijke gerechten bereiden. Een super hippe en trendy hotspot met industriële uitstraling die vraagt om een bezoekje! Ultiem genieten van heerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance.

Woonkeuken 

Manager Tim Kröber en Chef Zubair Haydari zijn de drijvende krachten van dit mooie restaurant waar de beleving centraal staat! Een plek waar beleven, ontmoeten en genieten centraal staat!

“De bijzondere ‘woonkeuken van De Nieuwe Stad’ is ontwikkeld met een team van bekende Weltevree-ontwerpers als Dick van Hoff en Floris Schoonderbeek, maar ook met locals als keramist Frans Ottink.”

De dynamiek van de oude Prodentfabriek is stoer en vooral heel bijzonder. Alle hoofdgerechten worden in de houtoven klaargemaakt. Krijg je al zin in een jong haantje, verrassende pizza en heerlijke wilde zeebaars of doradefilet?

Alleen maar genieten

Een plek waar je dag start, waar je elkaar treft en ontmoet. 
Een plek waar de bezieling voor ambachtelijke bereiding in de keuken centraal staat. 
Een fijne plek waar puur eten en drinken de boventoom voeren. Eerlijke en locale producten worden worden op ambachtelijke wijze bereid. Alleen maar genieten!

Be social, like en deel

Cafe Restaurant HoogVuur Amersfoort

Oude Fabriekstraat 26

3812 NR Amersfoort

+31 (0)33 203 7000