Culinaire wereld van HanTing

HanTing Cuisine in Den Haag is een bijzonder restaurant. Dit Chinese restaurant, bekroond met Michelinster is een concept wat je niet van een Chinees restaurant gewend bent. De combinatie van 5.000 jaar Chinese Voedingsleer gecombineerd met nieuwe bereidingstechnieken en Westerse smaken, maken van dit Chinese restaurant een uniek en bijzonder concept. Ontdek de culinaire wereld van HanTing.

Smaakpapillen worden op de proef gesteld
Een bijzonder concept vraagt om nieuwsgierigheid, in de culinaire wereld van HanTing worden de smaakpapillen op de proef gesteld. Bijzondere verfijnde gerechten sieren de tafel. Allemaal unieke ingrediënten en combinaties geven de meest bijzondere smaken. De gerechten zijn als ware kunstwerkjes op de borden. Bijna zonde om op te eten.

Bewust eten
Bewust en gezond eten staan hoog in het vaandel bij dit restaurant. Kleuren zijn zeker van belang. En dan bedoelen we geen kleuren aan de wand maar kleuren op je bord. Er wordt in de Chinese keuken gewerkt met seizoenen en kleuren. Elk seizoen heeft een specifieke kleur, de lente is groen, de zomer is rood, wit in de herfst en zwart in de winter. En er is een vijfde seizoen, met de kleur geel. Zo zijn de vijf menu’s ook onderverdeeld op kleur en smaak. Reden genoeg om elk seizoen even te komen proeven bij Chinees restaurant HanTing. Ook hebben ze heerlijke wijnen op de kaart. Wil je liever geen menu? Kies dan iets lekkers van de kaart. Er zijn diverse vis- en vleesgerechten zodat je lekker kan kiezen.

Op zoek naar meer Hotspots in Den Haag? >

Be social, like en deel

Culinaire wereld van HanTing

Prinsestraat 33

2513 CA Den Haag

+31 (0)70 3620828