De Brandweerkantine

Een voormalig brandweerkazerne in Maastricht is omgetoverd tot inspirerende locatie voor ondernemers, De Brandweerkantine! Je kunt hier genieten van een kop verse koffie, een lekkere lunch of een uitgebreid diner. De Brandweer is een heerlijke plek waar al je ideeën tot leven komen. Een plek waar waar genieten, werken en lekker eten centraal staat.

De Brandweerkantine
Deze hippe en unieke locatie is ingericht met meubels en spulletjes uit de tijd dat de brandweerkazerne gebouwd is. Je proeft gelijk het sfeertje bij binnenkomst van de Brandweerkantine. Even een brandje blussen… oftewel neem een lekker bakkie of een glas wijn en het enige wat je nog hoeft te doen is genieten! Deze superplek is ook geweldig om te bezoeken met kids. They love it!

Vriendelijke prijzen
Je kunt bij De Brandweer iedere dag vanaf 10.00 uur genieten van heerlijke lunchgerechten. Alles wordt op een eerlijke manier en met gebruik van goede producten vers bereid. Ze werken met scharrel-, biologische- en streekproducten. Ook vegetariërs kunnen hun hart hier ophalen met verschillende gerechten. De vriendelijke prijzen zorgen ervoor dat het voor iedereen toegankelijk en aantrekkelijk is.

Flexwerken bij De Brandweer
Een plek waar je tevens kan ondernemen en je computer kan inpluggen, want er is snel en gratis internet. Je kunt hier goed gasten of klanten ontvangen en onder het genot van een vers kopje koffie plannen smeden. Wedden dat bij deze inspirerende locatie de beste ideeën opborrelen. Een lekkere lunch is dan zeker een aanrader, nu je er toch bent…

Be social, like en deel

De Brandweerkantine

Capucijnenstraat 21

6211 RN Maastricht

+31 (0) 43 - 852 2229