Eten in een monumentaal pakhuis

Café-restaurant Verheyden is al sinds 1991 gevestigd in een oud monumentaal pakhuis. Hier kun je je even onttrekken aan het winkelende publiek. Eten in een monumentaal pakhuis, dat is toch geweldig!

Voordat café/restaurant Verheyden zich hier vestigde werd het pand in gebruik genomen door de ontwerper Bob Verheyden. Hij heeft het meubilair voor het restaurant ook ontworpen. Zowel binnen als buiten zijn de vele monumentale en jugendstill details terug te vinden die de ambiance compleet weten te maken. Het pand straalt een unieke sfeer uit.

Op de kaart
Op de uitgebreide kaart van Verheyden vind je dagverse en seizoensproducten die maandelijks wisselen. Ook vind je hier specialiteiten zoals kreeftenkroketten en stoof van wild zwijn. Er wordt gebruik gemaakt van verse ingrediënten en alles wordt zelf bereid; van sauzen tot paté. Ook zijn er op de kaart echte Verheyden klassiekers te vinden maar ook verse oesters worden geserveerd bij Verheyden. Elke woensdag is het oester-woensdag en krijg je 6 fine de claires voor een luttele €10.

Eten in de stadstuin
Tegenover het restaurant bevindt zich een stadstuin. Een verborgen schat middenin de binnenstad van Arnhem waar je zomers onder de volle druivenranken bijna in Italië bent. Heerlijk eten in de stadstuin is bij mooi weer een absolute aanrader. Voor de koudere dagen is het terras voorzien van heaters. Zo kan je toch nog even de sfeer van buiten proeven.

Speciale gelegenheden
Heb je iets speciaals te vieren, wil je een gezellige borrel organiseren of een vergadering of meeting? Bij Verheyden is niets te gek. Kom gezellig eten in een monumentaal pakhuis, samen met vrienden of kennissen. Het personeel denkt graag met je mee om van jouw evenement een geweldige herinnering te maken met heerlijke versnaperingen. Deze unieke locatie is en blijft een hotspot om van te houden.

Be social, like en deel

Eten in een monumentaal pakhuis

Wezenstraat 6

6811 CR Arnhem

+31 (0)26 443 7035