Genieten van Tapas

Een avondvullend programma en bourgondisch genieten… met lekkere tapasgerechtjes, in een aantrekkelijke entourage en gezellige sfeer! Genieten van Tapas bij ‘t Zusje! Eten in een prachtig pand waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Het interieur van het restaurant  doet er nog een extra schepje bovenop. Hier kan je lekker uren tafelen voor een romantisch diner, gezellig met vrienden of samen met je beste vriendin. Verspreid over Nederland vind je verschillende Zusjes. Allemaal in een uniek pand gevestigd, met de herkenbare Zusje inrichting.

Tapasconcept
Wie is er niet gek op tapas? Het tapasconcept van ‘t Zusje maakt van eten een gezellige en sociale happening. Ze laten je genieten van heerlijke kleine Spaanse gerechtjes. Om je vingers bij af te likken. De placemat is de menukaart en er is één bestelstrook per tafel die de gasten samen invullen. Per ronde mag je kiezen uit twee gerechtjes van de kaart. Zo kun je uren gezellig tafelen, eet je niet te snel en kun je kiezen uit de lekkernijen waar jij fan van bent! Super toch! Bij ’t Zusje gaat het om de totale beleving van lekker eten en gezelligheid.

Kindertapas
Ook aan de kleine tapas-lovers is gedacht. Speciaal voor kinderen is er een kinderkaart beschikbaar met heerlijke tapas versnaperingen. Er is voor iedereen wat wils. Zo kun je gezellig samen met je gezin een avondje uit eten. Vooral de nagerechtjes worden ze super blij van. Uiteraard mogen ze ook van de ‘grote mensen kaart’ kiezen en een vorkje meeprikken. Life taste good!

Geef ‘t Zusje cadeau
Heb je een verjaardag en weet je geen leuk cadeau? Stop met zoeken! Voor een origineel cadeau kun je bij ‘t Zusje ook terecht. Wat dacht je van een heerlijk wijnpakket met 2 mooie glazen. Of een waardebon om te gaan eten bij het ‘t Zusje. Super leuk en vooral erg lekker. Nu maar hopen dat jij degene bent die mag genieten van tapas.

Be social, like en deel

Genieten van Tapas

Oudegracht 2

3511 AM Utrecht

+31 (0)30 7210855