Italian Bar Bistro City Hall

Zin in Italiaanse lekkernijen? Bij Italian Bar Bistro City Hall kun je genieten van ontbijt, lunch, borrel en diner. Je vindt dit restaurant in het historische centrum van Leiden, gevestigd in een deel van het eeuwenoude monumentale Stadhuis. Prachtig! De geweldige combinatie van een mooie ligging en een karakteristiek gebouw, maken van City Hall een uniek restaurant. Wanneer je binnen loopt, zie je direct de Italiaanse invloeden. Je ziet groene olijfbomen, een open keuken en een kast vol heerlijke Italiaanse producten. Hier kun je perfect een avondje doorbrengen.

Puurheid van smaken
Chef Pieter Houweling zorgt er samen met zijn team voor dat de puurheid van producten wordt overgebracht op de gasten. En dat lukt ze, want diverse ingrediënten komen samen en vormen altijd een smaakvol gerecht.

Uitgebreide menukaart
De menukaart is uitgebreid en het is bijna te moeilijk om te kiezen. Gegratineerde geitenkaas met gemarineerde rode ui, cherrytomaat, geroosterde hazelnootjes, rucola en citroenolie, verfijnd en oh zo lekker. Smaken die je niet bij elkaar bedenkt maar de koks durven het aan!

Dineren als echte Italianen
Italianen zijn gek op eten en al helemaal als het om eten met grote families en grote groepen gaat. Gezelligheid kent geen tijd in deze cultuur en gelijk hebben ze! Dineren als echte Italianen, dat kan bij Italian Bar Bistro City Hall als de beste, want ze maken het iedereen maar al te graag naar hun zin.

Be social, like en deel

Italian Bar Bistro City Hall

Stadshuisplein 3

2311 EJ Leiden

+31 (0) 71 514 40 55