Kip of kreeft bij MaMa Kelly

Kip of kreeft bij MaMa Kelly. MaMa Kelly is een restaurant aan het Stadionplein in Amsterdam. Het restaurant is gehuld in de kleur roze en gestyled met messing, leer en eikenhout. Perfecte combinatie, lekker eten met een gezellige sfeer bij een hip en trendy restaurant.

Tweede vestiging is een feit
Ooit stond deze locatie op de lijst om te slopen maar inmiddels is het een veelbesproken rijksmonument. Het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid is de plek waar MaMa Kelly in oktober 2017 neer is gesetteld. Het prachtige iconische gebouw werd speciaal voor de Spelen van 1928 ontworpen door architect Jan Wils. Tegenwoordig is deze locatie niet meer weg te denken. Van sportevenement tot stemlokaal en van ceremonie tot festival. Saai is het hier in ieder geval nooit! Zeker met de komst van MaMa Kelly niet!

Na het succes van het kip en kreeft restaurant in Den Haag en tijdens de Horecava in 2015 wist MaMa al dat er een tweede vestiging in de hoofdstad moest komen. Amsterdam staat nu ook op de kaart. De reacties tijdens en na het event Horecava waren zo bijzonder enthousiast dat er geen ontkomen meer aan was. Onze hoofdstad is een restaurant rijker. En wat voor een restaurant!

Kip of Kreeft?
Geen gedoe met een ingewikkelde menukaart, het is kip of kreeft bij MaMa Kelly. Kies voor de Franse boerenlandkip of een prachtige kreeft. Ze serveren beide specialiteiten op veel verschillende manieren. Van klassiek tot aan extra spicy, dus laat je verrassen!

Be social, like en deel

Kip of kreeft bij MaMa Kelly

Olympisch Stadion 35

1076 DE Amsterdam

+31 (0)20 225 26 84