Koffie hotspot BeanBrothers Eindhoven

We schreven al eerder over deze Koffie hotspot BeanBrothers Eindhoven. We vonden het leuk om nu ook aan te geven dat er nu ook een vaste Beanbrothers plek is in De Stadsbranderij van Eindhoven. In dit eeuwenoude rustieke pand in het populaire gebied Strijp-S, komen de aroma’s van de vers gebrande koffie je al tegemoet en kan je genieten van heerlijke koffie, thee en lekkers.

Mobiele koffiebar en barista’s 

We kennen de BeanBrothers natuurlijk ook van de mobiele koffiebars en hun barista’s. Zij vinden het belangrijk dat hun bezoekers weten waar hun koffie vandaan komt. Met veel aandacht voor de koffieboeren – de bonen worden naar deze boeren vernoemd – geeft BeanBrothers veel inzicht in de naam van de boer, de groeihoogte van de koffieplant, het soort boon en het brandprofiel.

Met passie en gedrevenheid werken ze elke dag hard om mensen blij te maken met extreem goede koffie. Koffie voor horecazaken, koffie op locatie met onze mobiele erspresso service of koffie aan de bar in onze gezellige Stadsbranderij. Koffie voor iedereen!

Misschien wat technisch maar een prachtig verhaal en nu snel relaxen met een lekkere espresso in deze inspirerende omgeving! Kom gezellig naar deze koffie hotspot en laat je verrassen en geniet van een heerlijke kop verse koffie van de BeanBrothers.

Be social, like en deel

Koffie hotspot BeanBrothers Eindhoven

Bergstraat 14A

5611 JZ Eindhoven

+31 (0) 40 75 10 707