Koffiecafé Francobolli

Schrijf een kaartje bij het Italiaanse koffiedrinken! Zo simpel zou je zeggen…..maar nooit eerder bedacht. Het kan nu in bij Koffiecafé Francobolli in Leiden. Een uniek concept dat je nog niet eerder gezien hebt. Een super leuk idee, dat vraagt gewoon om een bezoekje aan dit gezellige koffiecafé. Francobolli betekent in het Italiaans ook ‘postzegels’.

Koffie met een kaartje

Ben je altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste ansichtkaarten? Of vind je het leuk om een kaartje te krijgen, maar vergeet je ze te sturen? Bij Koffiecafé Francobolli kan je onder het genot van een kopje koffie met lekker stukje taart of brood een kaartje schrijven aan een dierbaar persoon of personen natuurlijk. Koffiecafé Francobolli zorgt ervoor dat de kaartjes de wereld rond worden gestuurd! Een groot plezier in een brievenbus… Leuk om te sturen, nog leuker om te krijgen!

Bovendien zitten ze in een super leuk pand op de Apothekersdijk, midden in het centrum van Leiden. En als het zonnetje lekker schijnt kan je lekker buiten zitten op het terras. Koffiedrinken met een kaartje dus.

Het leven wordt een stuk leuker als we elkaar regelmatig met een kaartje verrassen, aldus Tiny Klever. Een kleine moeite, een groot gebaar!

Be social, like en deel

Koffiecafé Francobolli

Apothekersdijk 38

2313 DD Leiden

+31 (0) 6 47 47 63 97