Koffiehuis met chocolaterie

Hop & Stork is goed bezig. Koffiehuis met bijbehorende koffie- en chocoladewinkel als derde geëindigd in de AD koffietest! Een goede start voor de twee ex-bankiers Remco Groenewold en Anil Soekhoe. “Een perfecte kop koffie, alles is tot in de puntjes verzorgd. Een aanwinst voor Den Haag,” zo luidt het oordeel van de jury. Kom gezellige een bakje koffie drinken in het Koffiehuis met chocolaterie.

Pure passie voor chocolade

Het hart van Remco lag eigenlijk altijd al bij koffie en Anil had een grote pure passie voor chocolade….”wij willen het mensen graag naar de zin maken”, aldus Remco en Anil. Dat gaat ze zeker lukken! Een heerlijke locatie met de meest fantastische versnaperingen komen er voorbij. Het is moeilijk kiezen, of zullen we gewoon maar van alles een beetje proberen? 😉

Zintuigen worden geprikkeld

Het was dus nogal een ommezwaai voor deze financiële mannen. Het moest dan ook geen gewoon koffietentje worden. Het idee ontstond om een koffiehuis te combineren met een koffiewinkel en chocolaterie. Zo kunnen klanten nu live het ambacht van werken met chocolade bewonderen van chocolatier Zoë Hössen. Een echte Hotspot in De Passage in Den Haag waar je zintuigen geprikkeld worden! Wie houdt er nou niet van koffie en chocolade!?

Be social, like en deel

Koffiehuis met chocolaterie

Passage 82

2511 AE Den Haag

+31 (0) 70345 5455