Lot en de Walvis

Lot reisde samen met haar busje ‘de Walvis’ de hele wereld over. Samen bezochten ze de mooiste baaien van Zuid-Afrika, gingen langs bij gezellige marktjes op Ibiza en bezochten nog veel meer landen. Lot en de Walvis gingen rechtsaf waar anderen linksaf gingen. Alle belevenissen die ze samen hebben doorgemaakt goot ze in een verrassend restaurant, genaamd Lot en de Walvis.  In dit restaurant aan de haven van Leiden kun je de hele dag terecht, want voor een ontbijt, lunch, diner, borrel of gewoon voor een kopje koffie met taart ben je hier meer dan welkom.

Geen broodje kaas
Verwacht hier geen simpel broodje kaas te vinden, want je vindt hier o.a. pokebowls, pekingeend en veggieburgers. Lot heeft ook haar lievelingshapjes op de kaart staan, super lekker met een borreltje of een wijntje erbij. Goed idee om het weekend mee in te luiden! Waar wij altijd blij van worden, is dat er ook aan de ‘little ones’ gedacht wordt. Kinderen kunnen lekker smikkelen en smullen van zoete pancakes, spaghetti en afsluiten met een heerlijk ijsje.

Relaxte sfeer
Het interieur is een mix van vintage, design en allemaal mooie vondsten. Er hangt een heerlijk relaxte sfeer en je voelt je hier meteen thuis. Een fijn muziekje en de vriendelijke bediening maken van dit concept een fijne beleving. Op zonnige dagen zet Lot buiten de BBQ aan, organiseert ze een leuke hippiemarkt, regelt een toffe band en zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en voorlopig niet meer weg wil. Ontsnap bij Lot en de Walvis aan de drukte en geniet, eet en drink, droom en doe inspiratie op. Je mag hier helemaal jezelf zijn.

Be social, like en deel

Lot en de Walvis

Haven 1

2312 MG Leiden

+31 (0) 71 763 03 83