Lunchroom Klein Berlijn

Verrassend, lokaal en inspirerend dat is typerend voor Lunchroom Klein Berlijn. Een super fijne hotspot waar iedereen zich direct thuis voelt. Het sfeertje, het lekkere eten en het vriendelijke personeel zorgen voor een unieke en sfeervolle combinatie. Of je nou een kop koffie komt drinken of uitgebreid wilt dineren, bij Lunchroom Klein Berlijn weten ze iedereen te verrassen met iets lekkers.

Wat je ziet is wat je krijgt
Je kunt bij Lunchroom Klein Berlijn genieten van een verse kop koffie, een heerlijke muntthee met gebak, een fijne lunch of een uitgebreid diner. De chef bereid met plezier een verrassingsmenu voor je met verse ingrediënten uit de eigen groentetuin. Er wordt zelfs rekening gehouden met gluten-, lactose- en suikervrije wensen. Geen uitdaging is te gek! Ze gaan voor eten van topkwaliteit met onbewerkte producten uit de natuur. Klein Berlijn regelt het!

Maandag, saladedag
Elke maandag kun je hier vanaf 15.00 uur genieten van heerlijke salades met 35% korting. Wil je het liever mee naar huis nemen? Dat is geen enkel probleem, want bij Klein Berlijn pakken ze je uitgekozen bestelling met liefde in zodat je thuis lekker kunt genieten. Fiets je zo even uit je werk langs Berlijn en kun je door. Ideaal toch?

Lekker sfeertje
Het fijne en unieke sfeertje is typerend. Het interieur is super gaaf en inspirerend met natuurlijke en groene elementen. Alles kan en alles mag, er hangen zelfs fietsen aan de muur. De uitwerking van de borden is heel creatief, betoverend en kleurrijk. Een feestje om naar te kijken. Nog meer feest om het op te eten. Dit unieke concept is voor iedereen een bron van inspiratie. Wees welkom bij Lunchroom Klein Berlijn!

Be social, like en deel

Lunchroom Klein Berlijn

Hoofdstraat 34

7311 KC Apeldoorn

+31 (0) 55 760 0699