Luxe dineren op een schip

Luxe dineren op een schip, dat kan bij restaurant De Saffraan in Amersfoort. Dit prachtige restaurant is bekroond met één Michelinster. Het doel van restaurant De Saffraan is om de gasten compleet in de watten te leggen. Ze willen de gasten net zo enthousiast maken als het personeel. De Saffraan gaat voor smaaksensaties die je nog niet eerder hebt beleefd.

Drijvend restaurant in Amersfoort
Heerlijk luxe dineren op een schip, een honderd jaar oude klipper (zeilschip) in de Eemhaven net buiten het centrum van Amersfoort. Een bijzondere ervaring. Kwaliteit, creativiteit, vakmanschap en enthousiasme zijn de sleutelwoorden voor de keuken van De Saffraan. Je kunt genieten van lunch en diner. Ze bereiden ook heerlijke verrassingsdiners en vegetarische menu’s dus er is voor ieder wat wils. Verrassend lekkere gerechten sieren de menukaart. Heerlijke gerechtjes die met veel zorg worden bereid. Het is heerlijk toeven op dit drijvende schip, want je kunt hier perfect een hele avond genieten. Alleen, samen of met vrienden.

Wijntje erbij
De uitgebreide wijnkaart staat vol lekkere wijnen uit verschillende landen. Van mousserende wijn tot aan champagne met bubbels. Van wit, rood tot rosé, per glas of per fles. Er is tenslotte altijd een reden om iets te vieren! Bij elk gerecht kunnen ze een passende wijn serveren. Bij De Saffraan kun je ook met grote groepen terecht, want ze hebben een hele gezellige hoek ingericht speciaal voor veel mensen. Ideaal wanneer je een feestje of gezellige borrel wilt organiseren.

Be social, like en deel

Luxe dineren op een schip

Kleine Koppel 3

3812 PG Amersfoort

+31 (0) 334481753