Patisserie en koffiebar Hemels

Met uitzicht op de Eusebiuskerk in Arnhem heb je er nu weer een adresje bij waar je uitgebreid kan ontbijten, lunchen of een bakkie biologische koffie kunt doen! Bij Patisserie en koffiebar Hemels patisserie en espressobar kan je genieten van heerlijke homemade taarten, chocolade of een hartige (borrel)hap.

Hemels Lekker 

Je vindt bij Hemels een dagelijks wisselend assortiment van luxe taarten, chocolade en desserts. Je kan het lekkers ook meenemen naar huis of kantoor.  Ook is het mogelijk taarten en patisserie te bestellen voor een verjaardag, feestje, trouwerij of gewoon omdat je er zin in hebt… Voor iedereen is er in deze leuke zaak wel een hemels lekker momentje te vinden, in de Kerkstraat 3 in Arnhem dus!

Ontbijt en lunch 

Ook voor de hartige liefhebbers hebben ze heerlijke lekkernijen. Een goed belegd broodje, boerenyoghurt, hartige taartjes en frisse maaltijdsalades. Om je vingers bij af te likken.

Afternoon Tea

Wil je gezellige met een groepje vriendinnen een afternoon tea nuttigen? Dat kan! Geniet 2 uur lang van zowel zoete als hartige lekkernijen met een pot vers gezette thee, je kan de afternoon tea evt. uitbreiden met een glaasje bubbels, verse sapjes en gezonde fruitsalades. Niks is te gek! Bij Hemels vinden ze het belangrijk dat je het naar je zin hebt en geniet!

Be social, like en deel

Patisserie en koffiebar Hemels

Kerkstraat 3

6811 DL Arnhem

+31 (0) 26 260 03 69