Restaurant Huisje James

Zin in een avond culinair genieten? Restaurant Huisje James ligt aan de rand van de veluwe op een prachtige locatie. Dit restaurant ademt sfeer in een setting die je nog niet eerder gezien hebt. Ze verwerken zoveel mogelijk ingrediënten van eigen land en de mooiste producten uit de streek in de fijne gerechten. Je komt hier genieten van een avond vol plezier en gezelligheid met de meest prachtige kunstwerkjes op je bord.

Werkplaats van Huisje James
Wat vroeger de garage van de familie James was, is nu een werkplaats die sfeer ademt en waar het personeel van Restaurant Huisje James de gasten opwacht met een aperitief en een hapje voorafgaand aan het diner. Het vriendelijke personeel brengt je direct in opperbeste stemming. Huisje James biedt plaats aan 50 gasten en is tevens perfect geschikt voor zakelijke diners, een romantisch uitje of een gezellige avond met vrienden. Je kunt de avond ook perfect afsluiten op deze plek bij de warme open haard.

Buiten dineren in de kapschuur
Wanneer het mooi en lekker warm weer is, gaan ze bij Huisje James weer naar buiten om de tafels mooi te dekken. Hoe gaaf is het om in de buitenlucht te dineren in een mooie kapschuur? Huisje James is al wandelend vanaf de achterzijde van het parkeerterrein van het Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel – bereikbaar. Wil je liever opgehaald worden vanaf het parkeerterrein? Dat kan, ze halen je op met hun golfkar. Na een vol avondprogramma en lekker eten met de nodige wijntjes is het natuurlijk super lekker als je een nachtje in het naastgelegen hotel verblijft. Kun je gerust nog een drankje nemen!

Be social, like en deel

Restaurant Huisje James

Van Golsteinlaan 20

7339 GT Ugchelen

+31 (0) 55 5382470