Restaurant Niven Rijswijk

Niven Kunz kookt heel graag met groenten in zijn prachtige restaurant Niven Rijswijk. Deze jonge gepassioneerde kok schreef zelfs een mooi kookboek over zijn filosofie, koken met 80% groenten en 20% vlees of vis.

Bekroond met Michelinster

Al 10 jaar lang heeft Niven Kunz een michelinster, hij vindt groenten COOL en laat in zijn restaurant zien dat de gerechten er juist spannender van worden. Het seizoen en het marktaanbod bepalen het menu en de samenwerking met allerlei leveranciers in zijn ‘achtertuin’, bevalt prima! We hebben het dan over Het Westland, Midden- Delfland en Het Groene Hart.

Verrassende combinaties

Als je de – gemarineerde gele groenten met wortelmousse en rode biet met violetmosterd- eet dan is dit inspiratie genoeg om wellicht zelf aan de slag te gaan in zijn kookstudio. Ook zijn er twee moderne hotelkamers in hetzelfde pand als het restaurant. Dus je kan rustig genieten van een glaasje wijn, of twee of drie… Dat wordt een mooie avond uit!

Food in a box 

Ook heeft Niven vier hele mooie Foodboxen ontwikkeld. Voor elk jaargetijde eentje, geïnspireerd op het seizoen. Boordevol heerlijke delicatessen van zijn vaste vertrouwde leveranciers…. Lees hier meer over de Foodboxen. Je kan zelfs de boxen aanvullen met hele mooie producten die je op de site ziet staan.

Be social, like en deel

Restaurant Niven Rijswijk

Delftweg 58 a

2289 AL Rijswijk

+31 (0) 70 307 7970