Restaurant Sizzles

Bij Restaurant Sizzles begint de voorpret van een fijne avond al meteen bij binnenkomst. Het vriendelijke personeel heet je van harte welkom en begeleid je naar de zithoek bij de open haard of naar de tafel waar je dineert. Een avond bij Sizzles staat voor een avond gezelligheid, plezier en verrassende culinaire lekkernijen. Het mooi ingerichte restaurant is een combinatie van modern met sfeervolle elementen. Een fijne ambiance waarin je je direct welkom voelt. Wordt dit een avond om nooit te vergeten?

Open keuken
Restaurant Sizzles heeft een open keuken, waar het team onder de gepassioneerde leiding van Chef Leon Habers de meest fantastische gerechten. Zo is er een Tasting menu, het 3 gangen keuze menu of je dineert lekker à la carte. Sommelier Maaike Wijnands geeft graag de lekkerste tips voor een fijne wijn-spijs beleving. De interactie tussen het keukenpersoneel en de gasten kent geen geheimen. Lekker ongedwongen met een correcte en losse bediening.

Jouw wens staat centraal
Ieder jaar wisselen ze vijf keer van kaart bij Restaurant Sizzles. Heb je zelf andere specifieke wensen? Laat het weten, ze draaien hun hand er niet voor om. Er zijn ook diverse wijnarrangementen op maat te reserveren voor een complete smaakbeleving. Het is de bedoeling dat iedereen het naar zijn zin heeft in het restaurant en daar doen ze met liefde en passie hun best voor. Het gaat eigenlijk allemaal vanzelf! Nou ja, inmiddels is dit restaurant vanaf 2011,
al 6 jaar op rij bekroond door Michelin met een ‘Bib Gourmand’!

Be social, like en deel

Restaurant Sizzles

Koninginnelaan 37

7315 BL Apeldoorn

+31 (0)55 578 9222