Salon 1813

Salon 1813 is een Grand Café in Apeldoorn dat voor iedereen toegankelijk is. Voor kunstenaar, levensgenieters, shoppers, ondernemers, denkers, doeners en ga zo maar door. Een echte ontmoetingsplek waar je kunt kletsen, sparren en simpelweg gewoon kan genieten! Iedereen is hier welkom voor een kop verse koffie na het shoppen of een goed gesprek onder het genot van een uitgebreide lunch of diner. Wees welkom bij Salon 1813!

Iets te vieren?
Yvonne en Angela zijn de dames achter Salon 1813. Deze dames zorgen ervoor dat elk bezoek een fijne belevenis wordt. Ze maken de lekkerste koffie, bakken de meest goddelijke taarten en laten je vooral genieten van veel gezelligheid. Ook een besloten feest of een ander evenement willen Yvonne en Angela met heel veel plezier voor je organiseren. Geen enkel idee is te gek! 

Kunst aan de muur
Ben jij kunstenaar en heb je mooie schilderijen of foto’s die je graag wilt tentoonstellen? Bij Salon 1813 mogen ze aan de muur. Ze mogen een maand blijven hangen aan de muur om iedereen te inspireren. Elke expositie wordt feestelijk geopend, uiteraard met een hapje en drankje.

Salon Live
Iedere vrijdag is er bij Salon 1813 ‘Salon live’. Je kunt dan van 18.30-21.00 uur genieten van live muziek. Veel akoestische optredens in een fijne en kleine setting. Ook is er 1 x in de maand een jamsessie, waarbij verschillende muzikanten van harte welkom zijn! Dus voor muzikale levensgenieters, this is the place to be!

Op zoek  naar meer Hotspots in Apeldoorn? >

Kunstwerkje onderin de fotobalk is van Ingrid Wierts.
foto boven: Peter Vroon

Be social, like en deel

Salon 1813

Deventerstraat 13

7311 BH Apeldoorn

+31 (0)55 31 23 470