Saté Man Saté Lab

Saté Man Saté Lab bereid de lekkerste Indonesische saté van de wereld! Al van jongs af aan weet Daan niet beter dan dat zijn vader saté klaarmaakt op de manier waarop het in Indonesië gebeurt.

Saté zoals saté hoort te zijn
Op authentieke wijze wordt de saté op een houtskoolgrill geroosterd. De saté blijft super mals doordat het op open vuur wordt gegrild en het vet in het vlees behouden blijft. Daarbij krijgt de saté een heerlijke rooksmaak. Een ultieme smaakbeleving, saté zoals saté hoort te zijn.

Saté Lab en bier
De naam zegt het al: ‘Lab’, laboratorium, werkplaats. Geen glazen kolven en bekers, maar potten en pannen en een precisieweegschaal. Het restaurant is geen plek waar je urenlang tafelt, het draait tenslotte om de saté. Goed glas wijn of een lekker biertje erbij en de saté doet de rest! Voor echt saté liefhebbers! Het bier wordt gebrouwen door Brouwerij Noord; Mas Mas, een Indonesian pale ale met lemongrass. Mmm… Cheers!

Saté bestellen voor thuis
Mocht je geen tijd hebben om langs te gaan in het restaurant, dan kun je de lekkerste saté van de stad bestellen voor thuis via Foodora. Je kan de sateetjes zelf grillen op je barbecue. Wel mét houtskool, natuurlijk! De Saté Man verkoopt diverse BBQ-pakketten voor thuis. Gezellig samen grillen met vrienden in de tuin, in het park of waar je maar wenst! De saté van de Saté Man Saté Lab maakt van elke locatie iets uniek met zijn heerlijke authentieke Indonesische saté.

“Saté maken daar doen we het voor. En niet zomaar saté maar de allerlekkerste saté van de wereld. Gemaakt van het beste vlees, ruime tijd gemarineerd in een speciale marinade naar geheim recept. Gesneden zoals het hoort, klein zodat ‘bite’ en garing optimaal zijn. Geregen op de juiste wijze en natuurlijk op houtskool gegrild. Is het niet op een open vuur gegrild dan is het geen saté! Zo denken wij er over.”

Be social, like en deel

Saté Man Saté Lab

Pretorialaan 8-A

3072 EM Rotterdam

+31(0)6 55 30 69 29