Seafood Bar De Trapkes

Seafood Bar De Trapkes is gevestigd aan de haven van Breda in het gebouw wat al jaren bekend staat als ijzerwarenhandel “Baarle en van Riel”. Een unieke locatie waar vis en visspecialiteiten helemaal tot zijn recht komen.

Vis aan de haven
Geniet van een lekker visje op deze superleuke bestemming. Ook kun je genieten van complete visgerechten. Seafood Bar De Trapkes heeft een gevarieerde en uitgebreide menukaart vol met verse vis en zeevruchten. Iedere visliefhebber haalt hier zijn of haar hart op. Je kunt hier het hele jaar genieten van verse visspecialiteiten, speciaal en met liefde bereid.

Visspecialiteiten
Seafood Bar De Trapkes heeft heerlijke visspecialiteiten op de kaart. Sashimi van tonijn, Carpaccio van Zeebaars maar ook Hollandse garnalen.

Seafood Bar voor feestjes en partijen
Het mooie ingerichte restaurant is zo ingedeeld dat ze beschikken over verschillende ruimtes speciaal voor feestjes, partijen en vergaderingen. Je voelt je hier gelijk thuis. Geef een gezellige visparty met al je vrienden met vis en bubbels… een perfecte combinatie! Ook kunnen meerdere ruimtes gecombineerd worden om grotere groepen te verwelkomen. Lekkers uit de zee aan de haven in het altijd gezellige Breda.

Be social, like en deel

Seafood Bar De Trapkes

Tolbrugstraat 19

4811 WN Breda

+31 (0)76 7200888