Yoghurt Barn koffie & meer

Wist je dat Nederlanders per persoon de meeste yoghurt van de wereld eten, met 38 liter per jaar! Voor Yoghurt Barn koffie & meer een prima reden om loei lekkere bio-yoghurt direct van de boer te gaan verkopen in de meest uiteenlopende inspirerende varianten. In Utrecht, Amsterdam en Haarlem kan je in het yoghurt restaurant terecht voor een ontbijtje, brunch of een high tea.

Stel je eigen yoghurt samen

Je kan hier je eigen yoghurt samenstellen met verschillende ingrediënten. Je kiest je maat (van small tot xl) en gaat voor een bepaalde yoghurtsoort zoals, hangop, magere- of boeren yoghurt, maar ook frozen-, kokos-, geiten- of sojayoghurt. Daarna bedenk je zelf hoe gezond of iets minder gezond je traktatie gaat worden. Namen van specials als Crazy Cookie, Merry Berry, Popeye Power zijn geen uitzondering en geven je voldoende inspiratie!

Yoghurt Barn heeft nu drie Barns, naast Yoghurt Barn Neude (erg leuk!) is er binnen een jaar ook een Barn in de Amsterdamse Pijp geopend. Zomer 2015 is er ook een vestiging in Haarlem. Daarnaast vind je in deze barns ook heerlijke smoothies, loei lekkere catering en charmante zoetigheden. Ook voor een High Tea of Brunch op locatie ben je van harte welkom!

“Kwaliteit begint bij passie. Passie voor de natuur, lekker eten en genieten.”

Be social, like en deel

Yoghurt Barn koffie & meer

Vinkenburgstraat 15

3512 AA Utrecht

+31 (0) 302600889