Je bedrijf en Catchthebluefish

Je bedrijf en Catchthebluefish

DE SITE
Als ondernemer ben je van harte welkom om je bedrijf te plaatsen op Catchthebluefish. Het plaatsen van een ‘Foodcatch’ op de site is gratis. De blauwe vis kan over je bloggen of je product in de shop opnemen. We adviseren ook over mogelijke samenwerkingen en bedrijven die misschien bij je passen. Ook hebben we veel relaties die gek zijn op mooie en vooral lekkere relatiegeschenken en het organiseren van een leuk event.

events Catchthebluefish

FOODGIFTS & RELATIEGESCHENKEN
Eten en drinken is emotie. Het merk, de exclusiviteit, de ambachtelijkheid en de smaak… Wat past bij een gast, een relatie of iemand die bij je werkt. Waar kan je iemand écht mee verrassen. Wij hebben heerlijke koffie, bijzondere pakketjes, stijlvolle watertjes en heel veel lekkers. We maken iets op maat of gaan samen op zoek. We vinden het leuk als jullie bijzondere product ook in ons assortiment te vinden is.

CONTENT MARKETING
Content marketing, het lijkt wel of alles er om draait tegenwoordig. Wat is het en waarom is het een kans om veel beter zichtbaar te worden onder jouw doelgroepen? En bestaan doelgroepen eigenlijk nog wel?

Content marketing is een marketingtactiek gericht op het delen van kennis, kunde, je eigen verhalen en ervaringen. Door regelmatig te publiceren op social media, blogs, de eigen site, via samenwerkingen en allerlei andere kanalen, vergroot je de kans dat mensen je zien en tegenkomen. Je creëert leads, doet zo iets aan je branding en verwerft de status van het bedrijf wat kennis van zaken heeft.

Bijna iedereen oriënteert zich tegenwoordig online als ze op zoek zijn naar een product of dienst. ‘Content marketing is your new 24/7 salesperson’ wordt wel gezegd. Maar dan moet je de klant en bedrijven wel een goede reden geven om naar jou toe te komen en goed vindbaar zijn. Dat doe je door content management. Maar op welke content focus je en hoe moet je het aanpakken? Belangrijker nog? Kan je er voldoende tijd voor vrij maken en hoe maak je een passende nuchtere strategie die past bij jouw bedrijf. Wij helpen je graag met het opstellen van een plan en de uitvoering daar waar jij het nodig hebt. Van teksten tot foto’s en video. Flexibel en geschikt voor ook de kleinere ondernemer. Wees creatief en laat je eens informeren en inspireren.

We horen graag van je! Wil je alvast ons gratis plan ‘bouwen aan je eigen content marketingplan in 8 stappen‘ ontvangen? Stuur ons dan een berichtje via info@catchthebluefish.com en je hebt het plan dezelfde dag nog in je mailbox.

Stuur ons een mail of bel met +31 (0)6 53313307

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop Accepteer cookies te klikken.