Het enthousiaste team van Natural Happiness is een onderdeel van 2Food. Natural Happiness is een bedrijf dat gezonde voeding zo makkelijk mogelijk beschikbaar wilt stellen! Op kantoor staan de mooiste natuurlijke producten. Qua vormgeving en smaak! Alles wordt geproefd en gedeeld totdat duidelijk is dat dit ene product in het assortiment moet worden opgenomen. Ook bedenken zij allerlei creatieve concepten om deze natuurlijke drinks & bites onder de aandacht van het ‘grote’ publiek te brengen. Al nieuwsgierig?

In de toekomst hebben consumenten overal toegang tot een enorm breed assortiment natuurlijke drinks & bites als goed alternatief voor alle  massamerken. Natural Happiness wil graag een innoverende rol vervullen bij het selecteren en onder de aandacht brengen van biologische producten zonder toevoegingen of bestrijdingsmiddelen. Hierdoor kan een nieuwe standaard worden gezet in drink- en eetgedrag.

Omschrijving

Tony-Wim en Liesbeth van Eijden zijn de founders en 'foodspecialisten' van dit bijzondere bedrijf. Met Natural Happiness en 2Food hebben zij de ambitie om de belangrijkste partner te worden op het gebied van duurzame en innovatieve food producten. Met een enorme drive zijn zij altijd op zoek naar het beste in de markt en houden ze de (internationale) food trends goed in de gaten!

We zijn constant op zoek naar nieuwe producten en houden (internationale) foodtrends nauwlettend in de gaten.